Bent u opzoek naar een unieke beleving voor uw feest, bruiloft, bedrijfsfeest of een hele andere gelegenheid. Dan is koffiedik lezer Pieter een super spannende invulling. De helderziende leest uw lege kopje koffie af en komt met indrukwekkende uitkomsten over de liefde, uw verleden en natuurlijk ook over de toekomst. Een Koffiedik lezer is leuk om te boeken voor een verjaardag, bruiloft, personeelfeest, receptie en nog veel meer!

Deze ervaren koffiedik Lezer is al een 20 jaar actief als waarzegster, koffiedik lezer, helderziende en handlezer. Wanneer u de koffie bijna op heeft gedronken en de koffie rond is gedraaid, ontstaan er bijzondere motieven en symbolen waar de lezer informatie uit kan halen.
Als koffiedik lezer begint Pieter na een paar minuten met het lezen van uw emoties en gevoelens en zorgt hij ervoor dat hij uw eenzaamheid wegneemt door de liefde te benadrukken. Deze act is maximaal 4 uur in te huren zodat al u gasten op een spirituele manier hun emoties, gevoelens, maar ook het verleden en toekomst kunnen achterhalen. Na een lezing met Pieter voelen uw gasten net zoveel rust als na een meditatie.

Heeft u genoeg horoscopen gelezen? En wilt u ook zo graag een keer een persoonlijk gesprek met een ervaren lezer? Dan is Koffiedik lezer Pieter een goede invulling voor uw verjaardagsfeest, borrel of bruiloft. Deze koffiedik lezer is via Evenses te huren voor een spirituele middag. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden voor uw verjaardagsfeest, bruiloft of bedrijfsfeest.