Kerstmeisjes

Het kerstgevoel aanwakkeren door kerstmeisjes in te schakelen

€ 595 - € 1800
Kerstmeisje
Kerstmeisjes groen
Kerst
Groep kerstmeisjes
Kerstmis
Blije kerstmeisjes
Kerstman en kerstmeisjes
kerstboom
Kerstmeisje
Controleer nu de beschikbaarheid van Kerstmeisjes
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Santa Claus' assistentes: Het Kerstmeisje!

Ons Knappe Kerstmeisjes in het groen en rood zijn een beeldige verschijning. Met hun mooie bontmutsjes, Winter Wonderland outfit en glitter schoentjes zijn de Kerstmeisjes de perfecte assistentes van de Kerstman. Een Kerstmeisje in een rood pakje is super leuk om te zien, want die passen goed samen met de Kerstman. De meeste mensen vinden het ook helemaal geweldig wanneer zij de Kerstman met zijn assistente ziet. Het Kerstmeisje is een echte Santa Claus look-a-like, want zowel zij en de Kerstman dragen dezelfde kleur kostuum: rood. Rood is ook wat Kerst symboliseert en daarom houden wij ook zoveel van Kerst. Alhoewel groen ook een mooie kleur is en dat ook het Kerstgevoel uitstraalt zijn er bij Evenses ook groene Kerstmeisjes te boeken. Groene of rode kerstmeisjes zijn perfect voor verschillende events; Een Kerstborrel, bedrijfs-familiedag, het rondbrengen of uitgeven van kerstpakketten of een drive-thru Kerstevenement. Het kan allemaal en daarom biedt Evenses ook deze optie aan voor tijdens de Kerst periode.

Wat kunt u van de Kerstmeisjes verwachten?

De Kerstmeisjes zijn ontzettend flexibel en weten wat ze te wachten staat. Natuurlijk is ieder event ook anders. De Kerstmeisjes in het rood en groen kunnen rondlopen en hapjes serveren, kerstpakketten uitdelen, entertainment zijn voor kinderen, het publiek verwelkomen, helpen met cadeaus rondbrengen of uitpakken en zo kunnen zij ook de Kerstman introduceren aan het evenement. Maar wat onze Kerstmeisjes ontzettend leuk vinden om te doen zijn natuurlijk zingen, dansen en een babbeltje met het publiek maken. Ook vinden zij het leuk om op verzoek op de foto. Daarom zijn deze enthousiaste Kerstdames beschikbaar en zorgen zij voor extra persoonlijkheid tijdens uw feest of evenement. Ze zijn uitstekend inzetbaar in winkelcentrums of bedrijfsevenementen. De Kerstmeisjes zijn helemaal verkleed in kerstsferen en zorgen voor een gemoedelijke sfeer.

Het rode Kerstmeisje en het groene Kerstmeisje

Het rode kerstmeisje verscheen in een rood kerstpak, als aanvulling op de enige Kerstman. Ze dragen allemaal dezelfde kleur, namelijk rood. Rood is de kleur van de liefde. Dit komt overeen met de drie hoofdpersonen in het kerstverhaal, Jezus, Maria en Jozef. Jezus is de personificatie van liefde. Rood en groen zijn complementaire kleuren; ze staan ​​tegenover elkaar op het kleurenwiel, dus ze versterken elkaar. Hierdoor zijn de Kerstmeisjes in rode en groene kostuums te boeken bij Evenses. Ook is het mogelijk om de Kerstmeisjes in het groen en rood te laten komen. Dit hangt ervanaf hoeveel dames u wilt boeken voor uw gelegenheid. Alles is mogelijk bij Evenses Entertainment.

Kerstsdiner

Groene Kerstmeisje of rode Kerstmeisje te boeken bij Evenses

Het Kerstmeisje groen is uiteraard samen te boeken met onze echte Kerstman! Hetzelfde geldt voor Kerstmeisje rood, dat maakt het kerstgevoel zeker compleet! Evenses vervult uw wensen. Dus wilt u, uw medewerkers of relaties verrassen met een videoboodschap van kerstman en zijn assistent het Kerstmeisje? Dan kunt u nu een Kerstmeisje rood of Kerstmeisje groen boeken met de Kerstman erbij!

Nieuwsgierig geworden? We leggen u graag alles uit over ons Kerstmeisje Groen en Rood!

Bij Evenses kunt u ook:

Kerstverlichting

Vergelijkbare acts

Borrel Meisje

Borrel Meisje

Een borrel meisje boeken voor een speciale avond

€ 445 - € 1300
PR - Girl

PR - Girl

2 Beoordelingen

Prachtige dames in een speciale jurk waar een dienblad omheen zit, voor extra exclusiviteit!

€ 795 - € 1510
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.