Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
DJ met violist boeken
100% match

DJ met violist boeken

De bijzondere combinatie van dj met viool is mooi voor zowel een feest- als lounge setting.
Dj met Violist boeken De charmante verschijning van een violiste, het mooie viool geluid en een t...
Lees meer

4,7 (3 Beoordelingen)
€ 945 - € 1795
Beats & Strings
100% match

Beats & Strings

Met Beats & Strings wordt elk event een spektakel!
Dit muzikale duo heeft al zes jaar en meer dan 400 events aan ervaring op de teller. Ze spelen op trouwfeesten, bedrijfsfeesten, zomerbars, ...
Lees meer

4,8 (5 Beoordelingen)
€ 995 - € 1890
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

DJ & Viool

DJ met viool boeken voor uw huwelijksfeest, verjaardagsfeestje of bedrijfsfeest? Bij Evenses is het mogelijk een live violist te boeken bij een DJ. De violist zal gedurende drie uur verschillende nummers met de DJ meespelen waar haar viool muziek goed bijpast. Uit ervaring weten we dat een live muzikant altijd erg gewaardeerd wordt bij een DJ. De flexibiliteit van een DJ gaat goed gepaard met het live element van een extra muzikant. Omdat onze violisten veel ervaring hebben weten zij zich flexibel op te stellen. Samen met een DJ maken onze violisten van ieder optreden een speciaal en spetterend feest. Onze violisten zijn, naast als duo met de DJ, ook in andere formaties of settings te boeken, zoals solo of in een klassiek ensemble.

De DJ's van Evenses kunnen in verschillende duo's optreden. Naast het duo DJ en vioolspeler kan hij ook als het duo DJ en saxofonist, DJ met zang, DJ met percussionst of DJ met trompettist een spetterend optreden weggeven.

DJ en viool boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of themafeest

Ziet u het optreden van de DJ en violiste al helemaal voor u? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte aan. Heeft u misschien nog een aantal vragen over het inhuren van een DJ met violist? Bel of mail gerust. Onze medewerkers helpen u graag met uw vragen over het inhuren van het duo DJ en violist. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar