Hollands Feest

Een oud Hollands feest met alles erop en eraan!

prijs op aanvraag
hollands feest
hollands feest organiseren
OoXbggiLk
thema feest
thema feest organiseren
H SOKPkxI
thema feest boeken
organiseren thema feest
hollands feest
Controleer nu de beschikbaarheid van Hollands Feest
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Bedrijfsfeest, Feest

Lekker de hort op met een Hollands feest

Hollands feest is een blijvend fenomeen wat nooit zal vergaan. Aan de borrel, mooie Nederlandse meezingers en bitterballen die rondgaan? Bediening in Delfts Blauw en de klompen aan de muur? Misschien zelfs wel de hitjes up uw feest voorzien door Dave Roelvink? Het is allemaal mogelijk bij de organisatie van een Hollands feest, want met zo'n thema kan er van alles! Wij bieden de mogelijkheid volledig Hollandse feesten op te zetten voor u, met aankleding en al! Natuurlijk biedt de organisatie via ons veel vrijheid, dus schroom niet om te bellen om te kijken wat er allemaal wel niet mogelijk is met ons Hollandse Feest pakket. Met ons Hollands feest zult u in ieder geval goed zitten bij de organisatie van uw themafeest, bedrijfsfeest of zelfs een gala!

Hollands Feest.jpg

Wanneer wij het feest voor u opstellen, dan kunnen wij u natuurlijk een zeer mooi pakket voorstellen, maar dit kunnen we ook zeker in samenspraak met u samenstellen. Bij ons initiële voorstel voor het Hollands feest zullen wij in ieder geval de volgende zaken alvast op een rijtje zetten:

Maar dan komt natuurlijk de vraag wat wij allemaal voor jullie in petto hebben voor het Hollands feest wat bij jullie op de planning staan. We zullen eens beginnen met het volgende:

Entertainment

Om het echt het feest Hollands te maken moet er natuurlijk bijpassend entertainment zijn. Voor het begin van de avond is bijvoorbeeld een grappig ontvangstcomité in de vorm van onze gezellige Amsterdamse Truus, die iedereen aan het lachen zal krijgen, volledig in karakter. Toch een wat zuidelijkere invloed bij de ingang? Rotterdamse Corrie pakt iedereen op leuke wijze aan op het feest.

Dan is iedereen binnen op het Hollands feest in vol ornaat, dan komt het vermaak voor bij de borrel op uw locatie! Voor het begin van de avond zouden wij dan kiezen voor ons zingende duo uit de Jordaan of een partyband zoals Party Collective die het hele Hollandse feest los laat gaan met hitjes van Doe Maar en Guus Meeuwis. Mocht het niet Hollands genoeg zijn, kunnen wij altijd nog een Dixieland orkest aanraden voor op het feest. Ze staan garant voor een spetterende entree en weten veel echt Hollandse feestliedjes spelen.

Het is in ieder geval ook altijd een goed idee, mocht het Hollands feest tot in de late uurtjes doorgaan, de band uiteindelijk af te laten wisselen met een DJ die het feest nog even doorzet. In het themafeest op z'n Hollands raden wij dan ook DJ Maximuss aan, daar krijgt u altijd wat u wil op het feest, is het meer Hollands of meer allround, deze DJ weet alle vlakken te raken met zijn goede sets.

Decoratie in Hollandse feest sferen

Nu staan de artiesten en het entertainment allemaal vast, dan zijn we aangekomen op de aankleding van uw Hollands feest. Een themafeest kan namelijk niet zonder passende decoratie, dus een tulpje hier en daar moet zeker niet verkeerd staan. Wij zullen het er in ieder geval zo mooi mogelijk te laten lijken, zo kan iedereen lekker Hollands feesten.

Wij zullen voor uw feest op voorkeur de decoratie opstellen en aanbrengen. Zo bent u er van verzekerd dat de feestsferen goed zullen passen bij de rest van festiviteiten. Onze Hollandse feesten zijn zeker geen feestjes om te missen!

Feest hollands.jpg

De lekkere Hollandse trek voor tussendoor

Nu is het feest dan in volle gang, alles is in werking gezet en nu is het eigenlijk alleen nog maar genieten van de avond. Maar welk Hollands feest laat de aanwezigen nou doordrinken zonder ten minste één keer de frituur aan te laten slingeren? Leuke Nederlandse muziek met een biertje in de hand kan niet gepaard gaan zonder een bitterbal of een kroketje tussendoor. Om die reden is het wel belangrijk om in ieder geval iets van catering te regelen.

Wat wij dan aanraden om in te schakelen voor Hollandse feesten, is het rond gaan met hapjesschalen waar frituursnackjes op zitten, of misschien echt in thema en een volledige schaal met haring in te schakelen voor de bedronken vette hap, zoiets maakt in onze ogen de feesten Hollands. Toch nog niet alles? Ook een volledig arrangement, met nootjes op de tafels en hapjesschalen voor de hele avond is iets wat wij altijd kunnen leveren!

Hollands feest catering.jpg

Foto- en videograaf

Bij een mooi feest, wil iedereen natuurlijk wel een aandenken hebben aan de gehele avond! Zeker na wat biertjes zal er wel eens een zwart gat zijn wat met een fotootje weer herinnerd kan worden. Het leukste om te doen is eigenlijk een fotograaf laten rondlopen op jullie feest, die brengt namelijk actieshots en verschillende situaties met zich mee.

Voor feesten, zoals die voor bedrijven en met Hollandse feesten raden wij bijvoorbeeld Fotograaf Eve aan, die leuke kiekjes maakt op uw locatie. Toch niet de behoefte aan een fotograaf op het feest, maar toch wel het idee dat er iets van foto's gemaakt moet worden? Kies dan bijvoorbeeld voor een fotobooth, waar iedereen lekker op zijn eigen gangetje foto's kan maken. Het mooie aan het inzetten van een fotobooth op Hollandse feesten is dat de foto's ook een randje volledig in thema of met uw logo gedrukt worden. Dan weet iedereen meteen waarvan het was!

Hollandse feesten.jpg

Overtuigd dat een Hollands feest uw keuze gaat worden, maar het moet nog meer naar uw persoonlijke stijl? Vul een aanvraag in op onze website of doe een belletje naar ons op 085-7920202 (NL) / 02-8084961 (BE) voor alle opties en eventuele toevoegingen die wij aanbieden.

Vergelijkbare acts

Kerstfeest

Kerstfeest

Jingle bells, jingle bells... Boek een compleet georganiseerd kerstfeest!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.