Laurien Verstraten boeken

Zangeres Laurien Verstraten, bekend van televisie, brengt een veelzijdig optreden met een DJ.

4,7 uit 5 sterren
€ 1295 - € 2330
327+Laurien_Verstraten_zangeres.jpg
qTGbqQxvOGQ
HweqSHpzmig
xYpcrbis
SVBXTVucok
vVbEDzpQ
jlhjXhI bYk
JvjnfPc
327+Laurien_Verstraten_zangeres.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Laurien Verstraten
Starttijd:  
Eindtijd:  

Zangeres Laurien Verstraten is een echte alleskunner. Ze is bekend als actrice van onder andere Goede Tijden, Slechte Tijden en presentatrice van diverse programma's op RTL4 en SBS6. Deze entertainer presenteert, ze acteert en ze zingt! Naast haar televisiecarrière heeft ze een passie voor zingen. Evenses verzorgt boekingen voor zowel een korte show met live zang als een avondvullend programma. Hierbij neemt ze een DJ mee die gedurende uw gelegenheid leuke muziek verzorgt. Ze is in te huren voor diverse gelegenheden: denk hierbij aan uw bruiloft, personeelsfeest, diner, evenement en opening.

Laurien volgde tijdens haar studie Rechten aan de Universiteit van Amsterdam zanglessen van Caro Emerald en Babette Labeij. Ze stroomde door naar de Academie voor Lichte Muziek, waarna ze aangenomen werd op ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. Het acteren beviel haar zo goed dat ze een jaar lang Kemna heeft gedaan. Ze is van alle markten thuis en dat weerspiegelt ook haar repertoire. Elke optreden van Laurien is weer een unieke ervaring. Met haar eigen stemgeluid en haar zowel Nederlands als Engelstalige repertoire kan ze op veel verschillende gelegenheden worden ingezet.

Laurien was voor het eerst op de televisie te zien in 2011, hierbij acteerde ze in de televisieserie 'Moneymakers' van MTV. Haar televisiecarrière kwam snel van de grond, ze speelde onder andere in 'Moordvrouw' en 'Goede Tijden Slechte Tijden'. Haar presentatietechnieken waren ook niet onopgemerkt gebleven. Ze presenteert grote programma's zoals 'Babes in Business' en 'Mijn Leven, Mijn Gezondheid'. Daarnaast is ze ook nog eens een bekende zangeres. Ze zong al bij verschillende meidengroepen en heeft drie keer op rij opgetreden tijdens Serious Request.

Wilt u Laurien Verstraten boeken voor uw ceremonie, jubileum of bedrijfsfeest? Deze bekende zangeres is via Evenses te huren met een deejay voor uw evenement en festival. Vul het offerteformulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Repertoire Laurien Verstraten

Genres

Pop
Jazz
Dance
Soul
House
3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Fiona Bosmakers
5 uit 5 sterren
Ze heeft een heel uniek stemgeluid en een breed repertoire. Onze bedrijfsborrel was een succes!
Janneke Visser
4 uit 5 sterren
Ik kende haar alleen maar van televisie en ik wist niet dat ook kon zingen. Ik was uitermate verast toen ik haar filmpjes zag en ik heb haar geboekt. Totaal geen spijt van gehad, wij hadden echt een top avond. Iedereen heeft zich vermaakt!
Bert en Gerda de Graaf
5 uit 5 sterren
Wij waren 25 jaar getrouwd en wilde graag een gezellige zangeres die meerdere doelgroep zou aanspreken. Met Laurien in het oog zat ik helemaal goed. Wij vonden het super en mijn kleinkinderen vonden het ook leuk!

Vergelijkbare acts

Julia Zahra boeken

Julia Zahra boeken

3 Beoordelingen

Nederlandse singer-songwriter Julia Zahra bekend van The Voice of Holland

€ 2975 - € 4760
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.