Dit stijlvolle muziekbandje speelt jazz, soul, pop en funk geheel op hun eigen manier. Daar zit pas echt muziek in! Dit geweldige duo bestaat uit een zangeres met een schitterende stem. Zij wordt begeleid door een gitarist met perfecte timing. Samen brengen zij muziek over op hun eigen, originele en bijzondere manier. Bekende of minder bekende liedjes, zij hebben alles in petto voor uw gelegenheid.

De zangeres en gitarist zorgen met hun smaakvolle achtergrondmuziek voor een feestelijke, maar intieme sfeer op diverse gelegenheden. Zij leerden elkaar kennen op het Conservatorium, waar zij beiden inmiddels zijn afgestudeerd. Met hun mix van jazz, soul, pop en funk spelen zij muziek die de ruimte geeft voor gesprekken, maar ook uitnodigt tot een dansje. Uiteraard kunnen zij desgewenst meer op de voorgrond treden, en spelen zij in overleg uw verzoeknummers. Dit duo is door meerder artiesten inzetbaar zowel als achtergrondmuziek, als op de voorgrond. Hierdoor is de band geschikt om te boeken voor een receptie, feest, borrel, bruiloft of bedrijfsevenement.

Wilt u een muziekbandje boeken die breed inzetbaar is voor uw receptie, feest, diner of borrel? Dan valt dit duo zeker goed in de smaak. Ze zijn als duo band te huren voor zowel achtergrondmuziek als op de voorgrond! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we staan u graag te woord!