Organiseer je een evenement of feest? Huur een foodtruck

foodtruck blog.jpg

Foodtruck huren

Foodtrucks zijn helemaal hip en happening. Deze mobiele keukens zijn niet meer weg te denken uit het festivalbeeld, maar ze zijn ook dé perfecte oplossing voor jouw feest, evenement, bruiloft of bedrijfsevent.

De populariteit van de foodtrucks neemt steeds meer toe. Eerst zag je deze mobiele keukens alleen op festivals, maar inmiddels zijn ze ook niet meer weg te denken op grote evenementen en feesten. Een foodtruck zorgt voor een gezellige sfeer op jouw evenement op feest. Bovendien voegt het een extraatje toe op je bedrijfsfeest, bruiloft of evenement.

Kies een foodtruck die bij je event past

Foodtrucks zijn er in verschillende formaten, kleuren en met verschillende gerechten. Je kunt dus een foodtruck kiezen die het beste bij jouw event past. Wij geven je wat inspiratie met de volgende foodtrucks.

Frietkraam: verse frietjes in een originele puntzak

Iedereen houdt van een lekkere zak met friet. Met een frietkraam boek je dan ook zeker succes op je feest of evenement. Hiermee kan je al je gasten trakteren op heerlijke verse frietjes en snacks. De frietkraam is in een bus verwerkt en kan maar liefst duizend porties per uur bakken. Dit betekent dat je dus heel veel mensen kunt trakteren op een lekker patatje of een snack. Je gasten krijgen de frietjes in een originele puntzak van eco-papier.

De frietjes zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens duurzaam. Zo wordt de frituurolie van deze foodtruck als brandstof hergebruikt. Bovendien is de frietkraam uitgerust met frituurovens die werken op groen gras. De foodtruck maakt niet alleen friet en snacks, maar kan ook bittergarnituur en luxe hamburgers bereiden.

Poffertjeskraam: iedereen geniet van overheerlijke lekkernijen

Wat is er nu lekkerder dan een groot bord poffertjes met een laagje poedersuiker en roomboter? Met een poffertjeskraam laat je al je gasten genieten van lekkere poffertjes. Bovendien is het weer eens wat anders dan standaard snacks. Poffertjes zijn overheerlijke lekkernijen die op ieder moment gegeten kunnen worden. Een poffertjestruck is dan ook geschikt voor iedere gelegenheid. Of het nu om een bedrijfsfeest, evenement, jubileum of bruiloft gaat.

In de poffertjeskraam worden poffertjes gemaakt voor al je gasten. Het beslag wordt op de dag van het feest op evenement bereidt, zodat je verzekerd bent van een vers product. Deze foodtruck heeft een capaciteit van zeshonderd poffertjes per uur. Gasten krijgen tien poffertjes geserveerd op een schaaltje met poedersuiker en roomboter.

Pizzakar: verras je gasten met verse, authentieke pizza

De meeste mensen houden wel van een lekker stuk pizza op zijn tijd. Met de pizzakar haal je de lekkerste pizza’s naar jouw event. De pizza’s worden op de dag van het feest bereidt en hebben een dunne, krokante bodem. Je bent er dus zeker van dat je gasten genieten van een vers stuk pizza met een authentieke smaak.

Smoothiebar: superverse luxe drankjes

Met een smoothiebar geef je jouw feest een stijlvolle en hippe uitstraling. Smoothies stralen toch meer luxe uit dan een ‘normaal’ sapje uit een pak. De smoothies uit onze truck worden recht voor de neus van je gasten bereidt. Ze krijgen dus een superverse en gezonde smoothie geserveerd. Wil je de smoothiebar inzetten op jouw bedrijfsevent? Dan kun je het bedrijfslogo op de bar laten plaatsen. Ook is het een optie dat het personeel van de smoothiebar jouw bedrijfskleding draagt. Voor een spectaculaire act kun je zelfs ‘Flairtenders’ inhuren. Deze goochelaars vertonen fantastische trucjes achter de bar. Zo jongleren ze bijvoorbeeld met flessen.

Koffiebar: lekker koffie met passie bereidt

Een lekker kopje koffie smaakt altijd wel. Vooral wanneer de koffie is bereid in de luxe koffiebar van Evenses. Je gasten wordt geserveerd door barista’s, deskundigen die verstand hebben van alle soorten koffie en professionals zijn in Latté art. Ze bereiden de koffie met passie. De barista’s maken in elk kopje koffie een figuur in het melkschuim, zoals een boomblad, appel of hart. Bovendien vertellen ze je graag over de koffie, de bereidingswijze en de oorsprong. Zelfs als een gast geen koffie lust, bieden de barista’s een goede oplossing, zoals een lekker kopje thee. De koffiebar is namelijk ook uitgerust met diverse, smaakvolle theesoorten van kwaliteit. Deze bar is geschikt voor elke gelegenheid, zoals een bedrijfsevenement, een beurs of een festival.

Cocktailbar: kleurrijke cocktails voor iedereen

Met de cocktailbar geef je jouw feest een exotisch en zomers tintje. De kleurrijke cocktails zijn een onmisbaar drankje op veel feesten en evenementen. Het maakt eigenlijk niet uit of je een groot evenement, een intiem feest of een bruiloft organiseert. De diverse cocktails vormen een ware kleurexplosie en maken de aankleding van jouw event helemaal af. Natuurlijk hebben je gasten de keuze uit cocktails met of zonder alcohol.

Wil je de bar personaliseren met jouw bedrijfslogo? Dan is het mogelijk om het logo op de bar, de cocktailkaart en de bedrijfskleding van de cocktailshakers te plaatsen. Organiseer je een feest in een bepaald thema? Dan kunnen wij de bar naar dit thema inrichten. Of huur flairtenders in. Deze goochelaars geven een spectaculaire show weg achter de bar.

Combineer de foodtruck met een fotobuzz of fototrailer

Een groot voordeel van de foodtrucks en kraampjes is dat je deze goed kunt combineren met andere services, zoals een fotobuzz, een fototrailer of een branded photobooth.

De fotobuzz
De fotobuzz is een ouderwets Volkswagenbusje waarin de origineelste foto’s worden gemaakt. In het busje is een photobooth gemonteerd. Na het fotomoment verschijnen de foto’s uit de achterkant van het busje.

Fototrailer
Met de fototrailer bezorg je je gasten veel plezier. Met een druk op de knop worden de grappigste en leukste foto’s gemaakt. Dankzij het fotokader worden de foto’s nog persoonlijker.

Branded photobooth
Een foodtruck en fotohokje met je bedrijfslogo is een ideale combinatie voor je bedrijfsevent. Hiermee zorg je ervoor dat jouw feest niet snel vergeten wordt. De photobooth werkt heel simpel: je stapt het hokje in, drukt op start en leeft je uit. Het resultaat is grappige, leuke en originele foto’s. Je kunt het fotohokje en de foto’s helemaal personaliseren. Zo kan je deze ontwerpen in jouw huisstijl en met je merknaam. Je merk- of bedrijfsnaam komt dan ook op de display te staan. Ook bepaal je zelf wat er op de achtergrond van de foto staat. Dit kan bijvoorbeeld je logo zijn.Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar