Nona boeken

Boek de veelzijdige zangeres Nona voor uw feest!

prijs op aanvraag
nona boeken
PgTWUjyoU
EHCFcGXuY
JGh QqDeio
TEQJ Q tv
ZN kCGNF
dezbRnuX
nona boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Nona
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Genres: Pop, Soul

Nona is een zangeres met een eigen wil. Eerlijk, uitgesproken en onbevangen omschrijft haar het best. Het duurde even voordat ze écht haar stem vond, maar dat is zeker gelukt!

Biografie Nona

De ouders van Nona hebben een platenzaak in Uden, dus ze is al lange tijd bekend met de charme van muziek. Naast zingen was zij ook goed op de dwarsfluit, piano en gitaar. Na de opleiding muziekmanagement aan de Herman Brood Academie besloot ze toch dat zingen meer haar ding was. Ze speelt al lange tijd met een vriend samen in kroegen en op straat. Toen Nona eigen nummers begon te schrijven heeft ze al snel een platencontract binnengesleept.

Nummers van Nona

Een zangeres met veel talent. Haar debuutsingle 'It's Alright' verscheen in 2018 en werd opgevolgd door 'Sleeptalking' en nog een aantal nummers. Toen heeft ze een jaar later haar debuutalbum 'Nona' uitgebracht. Voor dit album heeft ze zelfs een Edison-nominatie ontvangen voor Beste Nieuwkomer.

'Forever Yours'

De single 'Forever Yours' was tot nu toe Nona's grootste hit, hier heeft ze zelfs een gouden award ontvangen. Dat wil niet zeggen dat haar volgende nummers minder leuk waren!

Nona boeken

Wilt u Nona boeken voor uw evenement of feest? Nona kunt u boeken bij Evenses voor uw festival of stadsfeest. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij zijn vijf dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Nona werkt samen met diverse muzikanten en producters en zal veel muziek blijven uitbrengen. Ze wil muziek maken met een rauwe stem en een lekkere flow.

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten zoals de Nederlandse zangeres Nona.

Repertoire Nona

Genres

Pop
Soul

Vergelijkbare acts

Krystl boeken

Krystl boeken

3 Beoordelingen

Er is geen twijfel over mogelijk, zingen kan Krystl zeker!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.