1 filter
Sorteer op: Relevantie
Allround DJ Quinten
100% match

Allround DJ Quinten

2 Beoordelingen

Met de spectaculaire Allround DJ Quinten van Hilten kan u dag niet meer stuk!

€ 850 - € 2000
Lassa boeken
100% match

Lassa boeken

DJ en producer La$$a boeken voor uw feest of festival!

prijs op aanvraag
DJ WEF
100% match

DJ WEF

Vrouwelijke DJ WEF boeken voor uw feest

prijs op aanvraag
Chris Deluxe boeken
100% match

Chris Deluxe boeken

De DJ die vaak te horen is op Radio 538, SLAM! en 3FM is hier te boeken bij Evenses!

prijs op aanvraag
Boek een Urban DJ voor uw feest, verjaardag of bruiloft?
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Urban DJ boeken

Urban DJ boeken voor uw verjaardag, jubileum, bruiloft of bedrijfsfeest? Bij Evenses bent u hiervoor op het goede adres. Wij van Evenses bieden namelijk een groot assortiment aan bekende Urban dj's. Het zijn DJs met de beste top 40 hits en playlists om een mooi feest te kunnen verzorgen voor u en uw gasten. U kunt denken aan DJ's, zoals The Partysquad, DJ Dyna, Willie Wartaal, Gotu Jim, Diaz en Bruno, Dave Roelvink, Rob Black, DJ Ayda, Pyrodox, DJ Stone, DJ Bombastic en Lady Bee. The Partysquad is bekend van zijn top 40 hits Ik ga hard en Rampeneren samen Ali - B en Yes - R. DJ Dyna en Lady Bee hebben goede Urban  playlisten.

De Urban DJ's zijn hebben meerdere keren bovenaan de top 40 charts gestaan. Ze treden op door heel Nederland en Belgie tijdens verschillende gelegeheden. Ze verzorgen het gehele jaar door de beste DJ tunes in verschillende genres op festivals, bedrijfsfeest of bruiloften. Wij helpen u graag bij het boeken van één van deze bekende Nederlande Urban Dj's.

Urban DJ huren voor uw verjaardag of bedrijfsfeest

Wij van Evenses helpen en adviseren u graag bij het kiezen van een DJ. Indien u vragen heeft of iets wilt melden over uw boeking, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van passend entertainment. U kunt ons 24/7 telefonisch of per mail bereiken.  Hieronder vindt u een blog. Hierin kunt u meer lezen over het boeken van een Urban DJ.

Blog over Urban DJ's

Gaan jullie binnenkort trouwen en missen jullie nog een act om het feest na het diner muzikaal te laten ontploffen? Is je zoon een groot fan van hip-hop en R&B, en wil hem een onvergetelijke verrassing bezorgen op zijn verjaardagsfeest? Of komt de jaarlijkse bedrijfsborrel er weer aan en zijn jullie nog op zoek naar wat gevarieerd entertainment? Het boeken van een professionele urban DJ zou zomaar eens de perfecte aanvulling kunnen zijn voor het feest of evenement dat je gaat organiseren. De variatie onder de urban DJ's is zeer groot, maar met wat hulp en geduld vindt je vast en zeker de artiest die perfect past bij jouw ideeën.

Door een urban DJ te boeken kan je, muzikaal gezien, heel wat kanten op met jouw feest of evenement. Als een soort van verzamelnaam voor heel veel verschillende soorten muziek is het urban genre zeer gevarieerd, waardoor je er vrijwel iedere gelegenheid van een uniek geluid mee kan voorzien. Alleen al op onze website vindt je talloze urban DJ's die allemaal hun eigen stijl en eigen voorkeuren hebben. Van nachtclub-achtige feesten en coole afterparties tot bruiloften en festivals, een urban DJ zou jouw feest of evenement net dat beetje extra kunnen geven.

Iets verder hieronder gaan we nog wat verder in op urban muziek precies inhoudt en wat je kan verwachten bij het boeken van een urban DJ, maar wat vaststaat is dat er grote verschillen bestaan tussen de muziekstijlen binnen het genre. Over het algemeen refereert de term urban muziek aan muziek van Afro-Amerikaanse komaf, met name hip-hop en R&B. Daarnaast worden ook verschillende latin stijlen, zoals latin pop en Chicano rap tot het urban muziekgenre gerekend, evenals muziek van Carribische oorsprong, zoals reggae en zouk. Het besluiten om een urban DJ te boeken is dus een goed begin, maar je zal daarna een onderscheid moeten maken tussen de vele beschikbare artiesten en de vele soorten muziek binnen het urban genre.

Om die reden is het ook nuttig om voor jezelf al een idee te vormen van het feest dat je gaat organiseren en het soort muziek dat je daarvoor in gedachten hebt alvorens te beginnen met het boeken van een urban DJ. Bij Evenses wijden we ons al jarenlang aan het plannen van feesten, het leveren van entertainment voor allerlei soorten evenementen, en het boeken van live acts. Dankzij deze ervaring beschikken we over een uitgebreid portfolio aan professionele urban DJ's voor wie wij al talloze boekingen hebben verzorgd de afgelopen jaren. Zo weten we precies welke artiest het beste bij ieder soort feestje past en die expertise stellen we graag ter beschikking aan onze klanten, zodat je de perfecte urban DJ voor jouw feest of evenement kan boeken.

Als je eerst zelf eens een kijkje wil nemen naar de beschikbare opties, dan kan je met behulp van de zoekmachine op onze website alvast wat onderzoek plegen. Daarnaast kan je ook zeven dagen per week terecht kan bij onze bookers en entertainment specialisten met vragen omtrent het boeken van een urban DJ. Je kan hen altijd bereiken door het offerteformulier op de website in te vullen, of per e-mail of telefoon. Bij Evenses kan je er vanuit gaan dat we samen met jou de urban DJ boeken die perfect past bij het feest of evenement dat jij gaat organiseren.

Wat wordt er eigenlijk bedoeld met urban muziek?

De term urban (wat letterlijk stedelijk betekent) wordt sterk geassocieerd met Afro-Amerikaanse muziek, met name met hip-hop en R&B uit de Verenigde Staten. Voor Zuid-Amerikanen worden, onder andere, reggaeton en Zuid-Amerikaanse hip-hop beschouwd als urban, als gevolg van de invloed van de eerder genoemde genres. Urban muziek wordt dus als beschrijving gebruikt voor het aanduiden van muziek- en cultuurstromingen die verband houden met hip-hop, rap, en R&B. Net als veel van de vroege muziek binnen het genre is ook de term zelf afkomstig uit de Verenigde Staten, waar in grote steden als New York en Atlanta de moderne R&B en straatcultuur opbloeide in de jaren tachtig en negentig. Letterlijk wordt met urban eigenlijk niets anders dan straatcultuur bedoeld.

Alhoewel de urban muziek pas vanaf de jaren tachtig en negentig voet aan de grond begon te krijgen buiten de Verenigde Staten, was het genre daar al een decennia eerder aan een opmars begonnen met behulp van radio.

Toen Frankie Crocker, één van de grondleggers van het urban contemporary genre, in 1974 werd aangesteld als programmadirecteur van het nieuwe radiostation WBLS, creëerde hij een eclectische muziekmix van R&B en disco die het traditionele R&B-formaat in een nieuwe richting duwde, welke WBLS urban contemporary noemde. Het station was gelijk een groot succes en werd al snel één van de meest beluisterde radiostations in het land. Dit station werd in 1983 ook het eerste radiostation dat een rap-programma uitzond, genaamd Rap Attack.

Aan het begin van de jaren tachtig was het urban genre ondertussen een eclectische mix van R&B, rap, reggae, dance, house, en freestyle geworden, en WBLS was het toonaangevende radiostation op dit gebied. Daar kwam in het voorjaar van 1982 ook het radiostation WDRQ uit Detroit bij, nadat dit station was overgestapt van een top 40-formaat naar urban contemporary muziek. Naast rap, R&B, en dance draaide WDRQ ook vrij mainstream popmuziek met een catchy beats van artiesten als Cyndi Lauper en Culture Club. Hierdoor werd het urban genre verder gevormd tot de muziekstijl die wij vandaag de dag labelen als urban.

In de loop van de jaren negentig begonnen urban tracks de Amerikaanse hitlijsten te domineren en vanaf het begin van de jaren 2000 was urban één van de commercieel gezien meest succesvolle stromingen. Zowel top 40-lijsten als hip-hop- en R&B-lijsten werden aangevoerd door urban nummers, met megahits als Hey Ya van Outkast, Drop It Like It's Hot van Snoop Dogg, en een hele rits aan hits van Usher. Veel van de bekende urban artiesten die in die periode aan populariteit begonnen te winnen, zoals Rihanna, Chris Brown, en Ne-Yo, zijn later in de jaren 2000 ook overgegaan op het produceren van meer EDM-achtige tracks, zoals we die tegenwoordig veel horen.

Wat kan je verwachten van een goede urban DJ?

Afgezien van het boeken van de urban DJ die qua muziekstijl goed past bij jouw feest, is het ook belangrijk dat deze artiest de rol kan invullen die jij voor hem of haar in gedachten hebt. We hebben het dan over factoren als de communicatie tijdens het boekingsproces en de interactie met het luisterende publiek, om maar wat voorbeelden te noemen. Uiteindelijk zal je zelf een goed beeld kunnen vormen van de urban DJ's die je overweegt, zeker als je daarbij wordt bijgestaan door een ervaren partij, maar om je alvast wat op weg te helpen, zetten we hieronder enkele dingen op een rijtje waar een goede urban DJ aan zou moeten voldoen.

Een urban DJ kan urban tracks mixen

Deze eerste klinkt als een complete inkopper, maar het zou je verbazen hoeveel redelijk ervaren DJ's zich toch nog kunnen verslikken in het vloeiend mixen van urban nummers. Urban muziek, zoals bijvoorbeeld hip-hop of R&B, vergt soms een bepaalde vorm van mixen genaamd slam mixing, waarbij  een nummer abrupt wordt afgebroken en direct wordt gevolgd door een nieuw nummer. Bij het mixen van, bijvoorbeeld, elektronische dance muziek komt dit vrijwel niet voor. Daarnaast wordt bij urban muziek ook veel sneller gemixed in vergelijking met stijlen als house of techno. Als je urban muziek wil horen op je feest, wees er dan zeker van dat de DJ flink wat ervaring heeft binnen het genre.

De urban DJ van jouw keuze staat open voor suggesties

Het boeken van een urban DJ voor jouw feest of evenement heeft veel voordelen, waaronder de mogelijkheid om samen met een professioneel artiest een gepersonaliseerde set list te maken. Het is en blijft natuurlijk wel jouw feest. Check dus met de urban DJ's die jouw leuk lijken of ze openstaan voor suggesties en verzoeknummers, zowel voorafgaand aan het evenement als tijdens de feestelijkheden zelf. Op deze manier kan je de gelegenheid van een hele originele persoonlijke touch voorzien, terwijl het voor je gasten ook hartstikke leuk is als ze zo nu en dan een verzoeknummertje kunnen aanvragen.

Een betrokken urban DJ doet zijn of haar best om jouw feest zo goed mogelijk te maken

Als organisator ben je verantwoordelijk voor het verloop van het feest, maar het is altijd prettig als je van verschillende kanten wat input krijgt tijdens de voorbereidingen. Zo ook van de DJ die wil boeken. Afhankelijk van de gelegenheid zal de DJ verschillende momenten muzikaal moeten begeleiden, bijvoorbeeld van de receptie tot aan de speeches en dan het feest. Een betrokken DJ zal suggesties maken of advies geven wat betreft het zetten van de toon voor de verschillende momenten tijdens het feest. Uiteindelijk begeleidt de DJ het verhaal van jouw feest en die begeleiding moet wel een beetje overeenkomen met wat je op verschillende momenten wil vertellen.

Wat Evenses voor je kan betekenen

Als je erover nadenkt om een urban DJ te boeken voor jouw feest of evenement, dan raden we ook om ook contact op te nemen met een partij met ervaring op dit gebied. Bij een entertainmentbureau als Evenses werken we al jarenlang samen met een breed scala aan professionele urban DJ's, waaronder bekende namen als The Flexican, Freddy Moreira, en DJ DYLVN, die niet misstaan op een hele rits aan gelegenheden. Of ga je liever voor een urban zang act zoals Lina Ice? We kunnen je van begin tot einde begeleiden, van zoeken tot boeken van de ideale urban DJ voor jouw feest.

Bij Evenses zijn we al jarenlang actief in de wereld van live acts en party planning, en hebben we door de jaren heen talloze acts geboekt. Met behulp van de zoekmachine op onze website kan je ons portfolio van urban DJ's bekijken, inclusief reviews van andere klanten, terwijlonze bookers en entertainment specialisten ook zeven dagen per week bereikbaar zijn voor het antwoorden van jouw vragen en het helpen bij het boeken van de urban DJ van jouw keuze. Je kan hen altijd bereiken door het offerteformulier op de website in te vullen en vrijblijvend op te sturen, of per e-mail of telefoon. Wij zullen alles in werking zetten om ervoor te zorgen dat jouw feest wordt aangevuld met de perfecte urban DJ, zodat je daar in ieder geval al geen zorgen meer over hoeft te hebben.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.