Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

DJ & Trompet boeken

Deze leuke act van DJ met trompet is te huren voor ieder feest, evenement en bedrijfsfeest. De trompettist is te boeken voor uw bruiloft, verjaardag of club.

dj trompet boeken evenement
DJ & Trompet
Het unieke geluid van trompet met de beste beats van een top DJ
Vanaf:
€695,-prijs op aanvraaga
smash up
Mash Up is een waanzinnig trio dat live dance muziek creëert. Een waar spektakel!
Vanaf:
€895,-prijs op aanvraaga

Live trompettist bij

Bij Evenses is het mogelijk een professionele trompettist te boeken voor uw gelegenheid, of dit nu formele ceremonie is of een knallend feest. Het is mogelijk een solo trompettist te boeken, maar we bieden u ook een pakket aan. Dit pakket bestaat uit een DJ met live trompettist, een uiterst succesvolle combinatie. De DJ biedt een geweldige flexibiliteit aan muziekstijlen, waardoor uw gasten gegarandeerd hun lievelingsnummers te horen zullen krijgen. U kunt vooraf met de DJ afstemmen welke muziekstijl er gewenst is en er is zelfs de mogelijkheid verzoeknummers door te geven. Voeg aan dit pakket een live trompettist toe en de DJ show transformeert tot een ware live act. 

 

Live trompet

 

Door het toevoegen van een live trompettist aan de DJ-act geeft u het geboekte entertainment een extra dimensie. Het live element in de show zorgt ervoor dat het publiek nog meer betrokken raakt bij de performance. Onze trompettisten zijn allen uiterst flexibel, waardoor ook zij met verschillende muziekstijlen uit de voeten kunnen. Naast het boeken van een trompettist voor bij de DJ, is het ook mogelijk een percussionist, violist of saxofonist in te huren. Een combinatie van dit aanbod is ook mogelijk. Het toevoegen van live muzikanten aan een DJ act zorgt altijd voor een energieke en spetterende show voor uw gasten.