Vinyl DJ DiscoBazar

Deze unieke Vinyl DJ zorgt voor een ongekend gezellig feest!

prijs op aanvraag
Vinyl DJ boeken
All in Vinyl DJ show
vinyl singles uitzoeken
Vinyl DJ boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Vinyl DJ DiscoBazar
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Bekijk samen de platen in de krat om je favoriete 80s hits, 60s rockclassics of 70s discoknaller te vinden. De candyshop is geopend, taste it!

Een echte eyecatcher

De DiscoBazar Deejays mixen de singles die een sfeer van betrokkenheid, afwisseling en energie creëren. Deze "Real Life Jukebox" zorgt voor verbinding en plezier, en voegt belangrijke persoonlijke notities en betrokkenheid toe.

Een recept voor succes overdag of 's avonds, als feeststarter, hoofdshow of sideshow. Van zakelijke bijeenkomsten, beurzen en evenementen tot openingen, borrels, entrees en huiskamerbijeenkomsten.

Met de Discobar opties "Sound System" (groot), "Vinyl on Wheels" (mobiel) en "Downtown Disco" (compact) is de DiscoBazar van klein tot groot inzetbaar, muzikaal en visueel aantrekkelijk! Deze Vinyl DJ draait op een echte originele Vinyl set.

Themafeest op maat

Het onderwerp vastpakken en draaien kan natuurlijk ook. de jaren 60? disco? jaren 70? Frans? 80's, rave, rock of 90's? Geen probleem schat! Zij mixen alles door elkaar. Kan de focus van uw feest meer of volledig op een specifiek onderwerp liggen? Doen ze!

Voor speciale wensen doen zij soms stiekem "van achter de toonbank" digitale verzoeken en de microfoon is op het feest hun beste vriend. Met het ene oog doen we mee aan de selectie en met het andere kijken we hoe de muziek bevalt bij het publiek.
De doorgewinterde DiscoBazar Deejays streven naar een brede deelname, een ongeremde partyflow en uiteraard .. een glimlach op ieders gezicht!

Voor bijzondere feesten en bruiloften hebben zij vooraf uitgebreide gesprekken en kunnen ze hier en daar meedenken over muzikale en visuele invullingen en aanvullende mogelijkheden. Zij helpen er graag mee om er een mooie persoonlijke receptie of een groot feest van te maken.

Repertoire Vinyl DJ DiscoBazar

Genres

Soul
Disco
Achtergrondmuziek
Funk

Vergelijkbare acts

DJ daani boeken

DJ daani boeken

Met de verschillende stijlen maakt DJ daani van elke gelegenheid een feest!

€ 895 - € 1545
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.