Deze Helene Fischer double is bijna niet te onderscheiden van de echte. Naast haar gelijkenissen in uiterlijk en stemgeluid is ook zij van Duiste afkomst. Hierdoor heeft zij nul moeite om alle grote hits van Helene Fischer tot in de perfectie te zingen. Denk hierbij aan de grote hits zoals: Atemlos Durch Die Nacht, Achterbahn, Herzheben of elke andere hit.

Deze double is een echte professional. Zij heeft al met groot succes meerdere tours gedaan in o.a Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland en België. Daarnaast is zij vaak te vinden in de enige echte Bierkônig van Mallorca. Hier zingt zij samen met vele andere beroemde, Duitse schlagerzangers.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel voor deze Helene Fischer double. Zo moet alles kloppen qua licht en geluid en heeft zij vele Helene waardige outifts. Daarnaast heeft zij alle liedjes zelf nog opgenomen in de studio om er zo geen karaoke avond van te maken en echt live te kunnen optreden. Zij streeft altijd naar de perfectie om Helene Fischer na te bootsen op het podium.

Bent u nou groots Helene Fischer fan, en wil u echt het gevoel hebben dat Helene Fischer voor uw neus staat? Wilt u Helene Fischer double graag boeken voor uw evenement zodat zij een spetterend optreden kan verzorgen? Vul het formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen per week klaar om u te helpen met de juiste entertainment invulling voor uw gelegenheid.