Ger Vos boeken voor uw gelegenheid

Society zanger Ger Vos boeken voor uw gelegenheid. Ruim Twintig jaar geleden heeft Ger vos gekozen voor zijn passie en hobby namelijk; zingen en entertainen! Ger Vos is nu al meer dan twintig jaar werkzaam in de entertainmentbranche en doet dit nog steeds met veel plezier. Hij is een graag geziene gast en weet van elk optreden een onvergetelijke avond te maken. Onlangs heeft hij grote concerten gegeven in Azië, Monaco, Marbella, Oostenrijk en Zwitserland. Jaarlijks geeft Ger een groot concert in Rotterdam in het Nieuwe Luxor theater. Ook wel de 'Feeling good tour' genoemd.

Ger Vos is ook nog eens oprichter en medebedenker van één van de meest exclusieve businessclubs van Nederland, waarin de top van de zakenwereld en de muziekwereld zijn.

Ger kan veel optredens op maat verzorgen, Hij kan optreden voor verschillende gelegenheden, doelgroepen en locaties. Ger verzorgt op professionele wijze entertainment en heeft een rijk aanbod aan Engels en Nederlands repertoire.

Ger-vos-boeken.jpg

Boekingen van Ger Vos

Ger Vos boekingen zorgen voor een onvergetelijke avond voor u en uw gasten, ook staan Ger Vos boekingen bekend om zijn unieke stemgeluid en de passie voor het vak.

Bent u overtuigd van deze zanger en zou u Ger Vos willen boeken voor uw evenement, bruiloft, borrel of bedrijfsfeest? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons en vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij Evenses kunt u: