Zazi boeken

Dit muzikale trio bestaat uit Dafne Holtland, Margriet Planting en Sabien Bosselaar. Hun stemmen sluiten op elkaar aan, maar vullen elkaar tevens aan. De bekendheid van Zazi ontstond door de zwoele zomerhit 'Turn me on'. Elk lid van de band heeft een eigen taak, Sabien speelt accordeon en toetsen, Dafne piano, gitaar, ukelele, en banjo en Margriet bespeelt de basgitaar, cello en mandoline.

De groep is per toeval bij elkaar gekomen via een schoolreisje, eerst schreven zij zich in voor een Franse wedstrijd waar zij de winnaressen van werden. Na enkele Franse liedjes gezongen te hebben, besloten zij ook liedjes in het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Spaans en Noors te zingen. De groep kan zelfs zeggen dat ze hebben opgetreden voor het koninklijk huis. Maar ook internationaal timmert de groep hard aan de weg, zij stonden in het voorprogramma van een Noorse band en verzorgden de muziek bij een modeshow in Duitsland. Maar ook buiten Europa zijn ze lovend over dit muzikale trio, langs de westkust van Amerika zijn dan ook verschillende optredens geweest.

Boekingen Zazi

Wilt u Zazi boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardag en feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van de meidengroep Zazi.