Yves Berendse Boeken

Yves Berendse is een 25-jarige zanger uit Zandvoort. Met hits als, Zin In Jou, Voor Jou en ik wil alleen maar jou, bestormt hij de Nederlandse hitlijsten. Ook deelde Yves met meerdere bekende artiesten het podium dit geeft de jonge artiest ontzettend veel zelfvertrouwen en spoorde hem aan om door te zetten in de muziekwereld.

Biografie Yves Berendse

Yves begon zijn carrière in een café bij zijn woonplaats. Zo vierde hij zijn 18e verjaardag in hetzelfde café en had meerdere artiesten uitgenodigd om komen op te treden. Na enige aarzel pakte hij zelf ook de microfoon en zong hij een paar nummers. Dit viel zo goed bij het publiek dat Yves vaker mocht komen optreden bij het café. Niet wetende dat hij een paar jaar later een BUMA Award zou binnen slepen als beste nieuwkomer.

Wilt u Yves Berendse boeken voor uw feest of festival?

Wilt u Yves Berendse boeken voor uw feest of festival? Deze act is via Evenses te huren voor uw bedrijfsfeest of bruiloft. Vul het offerteformulier in of neem geheel vrijblijvend cintact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.