Winter wonderland feest

Waan je in een frisse, met sneeuw bedekte avond met ons winter wonderland feest!

prijs op aanvraag
winter wonderland boeken
eAubQZaqCM
feest organiseren
wStfmSA
versiering boeken
show
feest organiseren
Nederlandse artiesten
winter wonderland boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Winter wonderland feest
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Met iedereen in thema met een Winter Wonderland feest losgaan!

Winter wonderland feesten zijn de perfecte keuze voor in de winter, namelijk een sprookjesachtige belevenis die volledig in het thema staat van sneeuwpoppen, prinsessen, wintersport en nog veel meer! Dit thema biedt namelijk veel keuze in outfits en zo zorgt u ervoor dat iedereen verkleed aankomt op uw feest.

Dat zou dan ook één van de weinige zaken zijn die u regelt, want schakel ons in en wij verzorgen uw winter wonderland feest tot in de puntjes voor u. Wij bieden namelijk een winter wonderland thema feest pakket aan, waar wij verschillende zaken omtrent uw feest voor u organiseren. Denk hierbij aan het volgende:

Daarbij bespreken wij altijd met u welke zaken wij voor u gaan regelen voor uw Winter Wonderland feest, dus wilt u iets niet of iets anders is het altijd mogelijk!

Winter wonderland feest.jpg

Muziek

Om af te trappen met uw magische feest is het belangrijk om leuke optreden(s) te plannen voor op uw feest Winter Wonderland. Zo zou het wel leuk zijn om te beginnen met een band die iedereen los laat gaan, zoals onze Party Collective, die alle hits van toen en nu los kunnen laten op het publiek en zo ook een thema specifiek repertoire kunnen voorbereiden voor op uw Winter wonderland feest. Nadat de band een tijdje heeft opgetreden is het ook de bedoeling het winterse feest door te zetten, dan raden wij aan om de avond te vervolgen met een DJ met violist bijvoorbeeld, dit brengt een extra dimensie aan het optreden toe en laat mensen versteld staan.

Entertainment

Daarnaast om de decoratie nog meer shine te geven, is het ook geen slecht idee om extra entertainment over de vloer te hebben tijdens uw feest winter wonderland. Denk bijvoorbeeld aan onze steltenlopers die volledig passen in het winter thema en uw gasten die echte wow-factor meegeeft. En anders kunnen onze dames in winter wonderland thema outfit rondgaan met hapjes en drinken tijdens het feest, dat scheelt iedereen weer een eindje lopen naar de bar! Niet kan te veel zijn voor een feest winter wonderland.

Winter wonderland themafeest.jpg

Decoratie

Dan zijn we aangekomen tot de aankleding van uw feest in winter wonderland thema, die moet namelijk ook tip top in orde zijn natuurlijk! Zo zullen de sneeuwvlokken overal hangen en ronddwarrelen, de sneeuwpoppen opgezet zijn en alles met mooie witte en blauwe kristaltinten aangekleed worden. Zo zal uw winter wonderland feest zeker in eenspraak zijn met de outfits, muziek en het entertainment.

Winter wonderland decoatie.jpg

Catering

Alleen wie aan de winter en sneeuw denkt, denkt ook aan glühwein! Daarom hoort er bij een winter wonderland feest ook passende catering en dat kunnen wij verzorgen. Zo is er de mogelijkheid dat wij koek en zopie tenten op de locatie opzetten die mooi aangekleed zullen worden in thema. Hier is het dan ook mogelijk op het winter wonderland feest een kopje glühwein te halen met een lekker hapje erbij. Niet eens zin om te gaan lopen? Onze PR dames kunnen in thema alles rondbrengen naar de aanwezigen, zo wordt het winter wonderland feest nog specialer!

Foto- en video

Maar nu staat alles klaar voor een geweldig winter wonderland feest, maar dan moet er natuurlijk ook voor gezorgd worden dat mensen na het feest nog erg lang kunnen nagenieten! Daarom bieden wij ook de mogelijkheid aan om een fotograaf op uw winter wonderland feest rond te laten lopen die de gekste foto's maakt, of bijvoorbeeld een videograaf die een aftermovie van uw event maakt. Het is allemaal mogelijk en het is dé manier om iedereen een leuk aandenken mee te geven. Winter wonderland feesten kunnen niet vergeten worden, net zoals sprookjes.

Winter wonderland fotograaf.jpg

Overtuigd dat een Winter Wonderland feest uw keuze gaat worden, maar de opties die wij aanbieden moeten nog iets meer aangepast worden op uw stijl? Vul dan een aanvraag in op onze website of doe een belletje naar ons op 085-7920202 (NL) / 02-8084961 (BE) voor alle opties en eventuele toevoegingen die wij aanbieden

Vergelijkbare acts

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.