Waarom een zanger op uw feest?

Zanger boeken voor uw feest.jpg

Heeft u de keus gemaakt voor een zanger op uw feest of bruiloft? Dan is dat een zeer goede beslissing! Een zanger brengt live muziek ten gehore en dat maakt uw feest namelijk onvergetelijk. Een zanger, zangeres of solist op uw feest of event heeft veel voordelen. Wat is nu de kracht van een zanger op uw feest? Bekijk hier de 5 redenen waarom.

Een zanger is een leuke optie om de sfeer van uw feest of bruiloft nog nét iets specialer te maken of om een speciaal nummer voor uw partner te zingen. Een zanger kan optreden als solist met backing tracks, maar kan ook begeleidt worden door een pianist gitarist of een andere muzikant.

Reden 1: iedereen geniet van live muziek

Een zanger of zangeres treedt live op. U en uw gasten genieten dan ook van live muziek. Dit heeft als voordeel dat de zanger of solist een eigen draai aan bekende nummers kan geven. Zo kan hij of zij de gasten warm maken om lekker te gaan dansen op de flitsende verlichte dansvloer.

Reden 2: Veel emotie

Een zanger of zangeres, met of zonder backing track of pianist/gitarist, brengt emotie in de muziek. Deze emotie is weer sfeerbepalend voor uw feest. En dit is een onvergetelijke ervaring voor iedereen. U kunt de zanger laten optreden op een barkruk voor een intieme sfeer, maar ook op het podium voor een gedeelde ervaring.

Reden 3: Een zanger zorgt voor een persoonlijke noot

Door een zanger of zangeres te huren, maakt u uw feest of event veel persoonlijker. Een zanger is zeer geschikt voor een spetterend optreden tijdens een bedrijfsfeest of voor het begeleiden van een huwelijksfeest. De zangers en zangeressen van Evenses beschikken over een zeer uitgebreid repertoire. Bovendien kunnen zij ook een aantal verzoeknummers instuderen als u dat wenst.

Reden 4: Een zanger maakt contact met het publiek

De zangers van Evenses zijn geboren entertainers. Ze voelen de sfeer goed aan en spelen hier op in door contact te maken met het publiek. Zo vragen sommige zangers welke songs het publiek wil horen. Bovendien kunt u vooraf aangeven welke nummers of welk genre u graag op uw feest wilt horen. De zanger of zangeres houdt hier dan rekening mee en speelt dan ook uw favoriete nummers of uw favoriete muziekgenre. Iets waardoor het optreden nog spectaculairder wordt.

Reden 5: Een zanger beschikt over alle ingrediënten voor een topfeest

Een zanger kan zich heel makkelijk aan het publiek aanpassen, verzoeknummers zingen, uw feest een persoonlijk tintje geven en contact maken met het publiek. Kortom; alle ingrediënten voor een topfeest zijn aanwezig als u een zanger/zangeres of solist boekt op uw feest of bruiloft.

Zanger boeken voor uw feest?

Wilt u een zanger boeken voor uw feest of bruiloft? Evenses beschikt over een ruim bestand van zangers, zangeressen en solisten. Hieronder geven wij u alvast een impressie van de zangers/zangeressen die u bij ons kunt boeken:

Zanger Yuri

Zanger Danny

Zanger Lode

Zangeres JME

Zangeres May Ann

Zanger Yuri

Op zoek naar een feestzanger? Dan is allround zanger-gitarist Yuri een aanrader. U kunt hem boeken voor uw personeelsfeest, bruiloft, studentenfeest of verjaardag. Yuri begeleidt zichzelf op gitaar, maar is ook nog eens inzetbaar als pianist of drummer. Deze zanger en muzikant is dus van alle markten thuis. Op uw feest of event kan Yuri een optreden verzorgen als zanger, gitarist en percussionist. Hij geeft dan ook een zeer veelzijdige show weg die het publiek zeker zal waarderen. Aangezien het repertoire van de zanger zeer breed is en uit een mix van muziekstijlen bestaat, zal de show van deze zanger zowel aanslaan bij jongeren als bij ouderen. Yuri is ook als duo te boeken met zanger-gitarist Rudie. Zij maken van uw feest helemaal een groot succes.

Zanger Danny

Zoekt u een echte sfeermaker die vooral bekende Nederlandse en Engelse meezingers zingt? Dan is zanger Danny de geschikte zanger voor uw feest, evenement of bruiloft. Deze ware entertainer/zanger heeft een jarenlange ervaring op het gebied van entertainer. Voordat hij met zingen begon, stond hij achter de draaitafels met zijn eigen drive-in show. Hij weet dan ook precies hoe hij het publiek moet vermaken. Met Danny op uw feest beleeft u dan ook een topavond.

Zanger Lode

Allround entertainer Lode kan met alle muziekstijlen uit de voeten. Deze zanger- pianist zorgt ervoor dat uw feest, jubileum, bruiloft of bedrijfsfeest een groot succes wordt. Met zijn enthousiasme krijgt hij iedereen aan het dansen. Zanger-pianist Lode verzorgt een spetterend optreden vol zang en piano entertainment, maar ook een intiem optreden. Zijn repertoire is zeer breed; van het beste uit de top-1000 tot aan prachtige ballads, gezelliger meezingers of Hollandse smartlappen.

Zangeres JME

Met haar prachtige stem zorgt zangeres JME voor een geweldige show op uw feest. Zij is inzetbaar voor elk soort feest of event. Zangeres JME is een geboren entertainer. De zangeres begon al op zeer jonge leeftijd met zingen en entertainment. Zo heeft zij onder andere in de musical The Sound of Music gezongen. Deze spontane dame heeft een breed repertoire en is te boeken als solo zangeres. Wilt u JME boeken voor uw feest, maar bent u op zoek naar iets extra’s? Dan kunt u deze zangeres ook boeken met een pianist, gitarist, saxofonist of DJ.

Zangeres May Ann

De jonge en getalenteerde allround zangeres May Ann heeft een uniek stemgeluid. En dit is iets dat u en uw gasten niet snel zullen vergeten. De zangeres heeft een breed repertoire songs die zij op haar eigen, persoonlijke wijze vertolkt. Dit zal zeker aanslaan bij uw gasten. Ze is gespecialiseerd in verschillende muziekstijlen, zoals pop, jazz, soul, Top 40, disco, Nederlandstalig en rock. Het maakt niet uit welk muziekgenre u op uw feest wilt horen, May Ann zingt het. May Ann kan een solo-optreden verzorgen door middel van backing tracks, maar de zangeres is ook in te huren met een gitarist, pianist of saxofonist. Op zoek naar een feestzangeres? Ook dan is May Ann een aanrader. De zangeres is te boeken als feestelijk trio met een DJ en saxofonist.Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar