Waarom een zanger op uw feest?

Zanger boeken voor uw feest.jpg

Heeft u de keus gemaakt voor een zanger op uw feest of bruiloft? Dan is dat een zeer goede beslissing! Een zanger brengt live muziek ten gehore en dat maakt uw feest namelijk onvergetelijk. Een zanger, zangeres of solist op uw feest of event heeft veel voordelen. Wat is nu de kracht van een zanger op uw feest? Bekijk hier de 5 redenen waarom.

Een zanger is een leuke optie om de sfeer van uw feest of bruiloft nog nét iets specialer te maken of om een speciaal nummer voor uw partner te zingen. Een zanger kan optreden als solist met backing tracks, maar kan ook begeleidt worden door een pianist gitarist of een andere muzikant.

Reden 1: iedereen geniet van live muziek

Een zanger of zangeres treedt live op. U en uw gasten genieten dan ook van live muziek. Dit heeft als voordeel dat de zanger of solist een eigen draai aan bekende nummers kan geven. Zo kan hij of zij de gasten warm maken om lekker te gaan dansen op de flitsende verlichte dansvloer.

Reden 2: Veel emotie

Een zanger of zangeres, met of zonder backing track of pianist/gitarist, brengt emotie in de muziek. Deze emotie is weer sfeerbepalend voor uw feest. En dit is een onvergetelijke ervaring voor iedereen. U kunt de zanger laten optreden op een barkruk voor een intieme sfeer, maar ook op het podium voor een gedeelde ervaring.

Reden 3: Een zanger zorgt voor een persoonlijke noot

Door een zanger of zangeres te huren, maakt u uw feest of event veel persoonlijker. Een zanger is zeer geschikt voor een spetterend optreden tijdens een bedrijfsfeest of voor het begeleiden van een huwelijksfeest. De zangers en zangeressen van Evenses beschikken over een zeer uitgebreid repertoire. Bovendien kunnen zij ook een aantal verzoeknummers instuderen als u dat wenst.

Reden 4: Een zanger maakt contact met het publiek

De zangers van Evenses zijn geboren entertainers. Ze voelen de sfeer goed aan en spelen hier op in door contact te maken met het publiek. Zo vragen sommige zangers welke songs het publiek wil horen. Bovendien kunt u vooraf aangeven welke nummers of welk genre u graag op uw feest wilt horen. De zanger of zangeres houdt hier dan rekening mee en speelt dan ook uw favoriete nummers of uw favoriete muziekgenre. Iets waardoor het optreden nog spectaculairder wordt.

Reden 5: Een zanger beschikt over alle ingrediënten voor een topfeest

Een zanger kan zich heel makkelijk aan het publiek aanpassen, verzoeknummers zingen, uw feest een persoonlijk tintje geven en contact maken met het publiek. Kortom; alle ingrediënten voor een topfeest zijn aanwezig als u een zanger/zangeres of solist boekt op uw feest of bruiloft.

Zanger boeken voor uw feest?

Wilt u een zanger boeken voor uw feest of bruiloft? Evenses beschikt over een ruim bestand van zangers, zangeressen en solisten. Hieronder geven wij u alvast een impressie van de zangers/zangeressen die u bij ons kunt boeken:

Zanger Yuri

Zanger Danny

Zanger Lode

Zangeres JME

Zangeres May Ann

Zanger Yuri

Op zoek naar een feestzanger? Dan is allround zanger-gitarist Yuri een aanrader. U kunt hem boeken voor uw personeelsfeest, bruiloft, studentenfeest of verjaardag. Yuri begeleidt zichzelf op gitaar, maar is ook nog eens inzetbaar als pianist of drummer. Deze zanger en muzikant is dus van alle markten thuis. Op uw feest of event kan Yuri een optreden verzorgen als zanger, gitarist en percussionist. Hij geeft dan ook een zeer veelzijdige show weg die het publiek zeker zal waarderen. Aangezien het repertoire van de zanger zeer breed is en uit een mix van muziekstijlen bestaat, zal de show van deze zanger zowel aanslaan bij jongeren als bij ouderen. Yuri is ook als duo te boeken met zanger-gitarist Rudie. Zij maken van uw feest helemaal een groot succes.

Zanger Danny

Zoekt u een echte sfeermaker die vooral bekende Nederlandse en Engelse meezingers zingt? Dan is zanger Danny de geschikte zanger voor uw feest, evenement of bruiloft. Deze ware entertainer/zanger heeft een jarenlange ervaring op het gebied van entertainer. Voordat hij met zingen begon, stond hij achter de draaitafels met zijn eigen drive-in show. Hij weet dan ook precies hoe hij het publiek moet vermaken. Met Danny op uw feest beleeft u dan ook een topavond.

Zanger Lode

Allround entertainer Lode kan met alle muziekstijlen uit de voeten. Deze zanger- pianist zorgt ervoor dat uw feest, jubileum, bruiloft of bedrijfsfeest een groot succes wordt. Met zijn enthousiasme krijgt hij iedereen aan het dansen. Zanger-pianist Lode verzorgt een spetterend optreden vol zang en piano entertainment, maar ook een intiem optreden. Zijn repertoire is zeer breed; van het beste uit de top-1000 tot aan prachtige ballads, gezelliger meezingers of Hollandse smartlappen.

Zangeres JME

Met haar prachtige stem zorgt zangeres JME voor een geweldige show op uw feest. Zij is inzetbaar voor elk soort feest of event. Zangeres JME is een geboren entertainer. De zangeres begon al op zeer jonge leeftijd met zingen en entertainment. Zo heeft zij onder andere in de musical The Sound of Music gezongen. Deze spontane dame heeft een breed repertoire en is te boeken als solo zangeres. Wilt u JME boeken voor uw feest, maar bent u op zoek naar iets extra’s? Dan kunt u deze zangeres ook boeken met een pianist, gitarist, saxofonist of DJ.

Zangeres May Ann

De jonge en getalenteerde allround zangeres May Ann heeft een uniek stemgeluid. En dit is iets dat u en uw gasten niet snel zullen vergeten. De zangeres heeft een breed repertoire songs die zij op haar eigen, persoonlijke wijze vertolkt. Dit zal zeker aanslaan bij uw gasten. Ze is gespecialiseerd in verschillende muziekstijlen, zoals pop, jazz, soul, Top 40, disco, Nederlandstalig en rock. Het maakt niet uit welk muziekgenre u op uw feest wilt horen, May Ann zingt het. May Ann kan een solo-optreden verzorgen door middel van backing tracks, maar de zangeres is ook in te huren met een gitarist, pianist of saxofonist. Op zoek naar een feestzangeres? Ook dan is May Ann een aanrader. De zangeres is te boeken als feestelijk trio met een DJ en saxofonist.Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar