Waarom een DJ op uw bruiloft?

All round DJ bruiloft.jpg

DJ op uw bruiloft

Natuurlijk willen jullie een verpletterende indruk maken met jullie trouwfeest. Een DJ kan hier zeker een bijdrage aan leveren. Toch kan het nog best lastig zijn om een DJ te vinden. Want hoe weet u nu of de DJ muziek draait die bij jullie bruiloft past?

Net als ieder koppel, wilt u natuurlijk een trouwfeest organiseren waar iedereen nog heel lang over napraat. Maar we kunnen ons wel voorstellen dat het best moeilijk is om een DJ te vinden. U hebt hem of haar immers nog niet live horen draaien. Met deze vijf tips wordt het iets makkelijker om een DJ te vinden die helemaal aansluit op jullie huwelijksfeest.

1. Check de ervaring

Niet iedereen met een draaitafel is al direct een goede DJ. Het succes van het feest hangt vooral af van de ervaring die de artiest heeft. Een DJ met ervaring voelt de sfeer goed aan. Hij of zij maakt een klik met de gasten en weet wat ze willen horen.

Kijk bij het boeken van een DJ dus niet alleen naar de prijs, maar ook naar de ervaring, de werkwijze en de klik. Zo is het belangrijk dat er een persoonlijke klik is met de DJ. De DJ’s van Evenses  bespreken van te voren al jullie wensen en voorkeuren. Dankzij deze werkwijze weten ze precies welke muziek en nummers jullie echt op het huwelijksfeest willen horen.

2. Bedenk goed welk genre bij jullie past

Kies het genre dat bij jullie en de gasten past. Misschien gaan jullie graag los op dance, trance of urban, maar vinden de gasten dit ook leuke muziek? De kans is groot dat er ook wat opa’s, oma’s en oudere ooms en tantes op jullie feest zijn. Bedenk van tevoren dus goed welk muziekgenre bij jullie bruiloft past. De bekende eighties en nineties hits doen het vaak bij iedereen goed. Evenses heeft een ruim aanbod van allround DJ’s, die eigenlijk elk genre draaien. U kunt echter ook kiezen voor een disco DJ, een house DJ of een 80’s/90’s DJ.

Allround DJ

Een allround DJ is breed georiënteerd en past de muziek aan op het feest, het thema, de sfeer en het publiek. U kunt een allround DJ voor jullie trouwfeest boeken die er in een smoking een groot feest van maakt en veel bekende meezingers draait, maar u kunt ook een DJ huren die juist weer veel dance, trance of techno draait.

Disco DJ

Wilt u de lekkerste dance classics of soul en funk op uw bruiloft horen? Boek dan een disco DJ die alle disco classics van toen en nu draait.

80’s/90’s DJ
Willen jullie bekende klassiekers horen die vrijwel iedereen kent? Dan is een  80’s/90’s DJ de beste optie. Iedereen gaat los op de bekende dancehits uit de eighties en nineties van Madonna, Prince en George Michael.

House DJ

Zijn jullie en de gasten gek van house? Dan is het boeken van een house DJ natuurlijk de juiste keus voor jullie bruiloft. Deze DJ is gespecialiseerd in house, trance en dance en draait de tracks vloeiend achter elkaar.

Boek een bekende DJ

Willen jullie echt een onvergetelijke indruk maken? Boek dan een bekende DJ. Als jullie een bekende Nederlander als DJ boeken, weet u zeker dat het feest een succes wordt. U weet immers wat u kunt verwachten. Evenses heeft een ruim aanbod van bekende DJ’s, zoals DJ Roog, Dave Roelvink en Lady Bee. Maar ook bekende namen als Lucas & Steve en childsplay zijn te boeken via evenses om uw evenement om te turnen tot een evenement die u en uw gasten nooit zullen vergeten.

3. Ga voor iets origineels

Willen jullie het net iets originelers aanpakken? Ga dan voor een DJ met live muzikant. Deze combinatie geeft een lekkere twist aan veel muzieknummers. Bovendien zorgt het voor net wat meer interactie met het publiek. Een DJ met live muzikant combineert het beste van twee muziekwerelden: u heeft de sfeer van een live band op uw bruiloft samen met de opzwepende beats van de DJ. Evenses biedt diverse opties. Zo heeft u onder meer de keuze uit een DJ met saxofonist, drummer, trompet, gitarist of violist. De DJ en live muzikant geven samen een spetterend optreden. Gedurende de bruiloft speelt de muzikant in meerdere sets mee met de DJ. Of ga voor een DJ met zanger(es).

DJ met zanger(es)

Een DJ met zanger(es) combineert het live optreden van een zanger(es) met de heerlijke beats van de DJ. De zanger of zangeres is goed ingespeeld op de DJ en zingt mee met verschillende nummers. Het maakt niet uit of dit pop, rock of Nederlandse meezingers zijn.

4. Controleer of er een back-up is

Natuurlijk wilt u niet het risico lopen dat er geen muziek is op jullie huwelijksfeest. Het kan immers gebeuren dat de DJ onverwachts verhinderd is door bijvoorbeeld ziekte. Controleer van tevoren dan ook altijd of er een back-up is in geval van verhindering. Een professioneel entertainmentbureau heeft altijd een back-up stand-by staan.

5. Ga na hoe het zit met de apparatuur

Een ervaren en professionele DJ neemt altijd zijn of haar eigen apparatuur mee. U hoeft dus geen geluidsapparatuur of verlichting te regelen. Als er een muzikant meespeelt met de DJ dan plugt de muzikant zijn apparatuur in op de apparatuur van de DJ. De kabels van de geluidsapparatuur en de verlichting liggen nooit op de vloer. De DJ werkt deze zoveel mogelijk weg. U kunt altijd onze algemene voorwaarden checken voor de voorwaarden.

Is er apparatuur aanwezig op de feestlocatie? Dan kunt u dit van tevoren altijd even aangeven. De DJ houdt hier dan rekening mee.

Denk aan de dansvloer

Willen jullie echt dat iedereen danst op jullie bruiloft? Met een verlichte LED-dansvloer sporen jullie de bruiloftsgasten nog meer aan om te gaan dansen. U kunt een dansvloer huren die perfect bij de feestlocatie past. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en met diverse patronen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ouderwets verlichte discovloer? Of een vloer waarop jullie namen staan gemonteerd?

Mocht u nog andere vragen of wensen hebben kunt u altijd terecht bij 1 van de medewerkers van Evenses.

Deze zijn telefonisch en per mail bereikbaar via:

NL: 085-7920202

BE:02-8084961

Email: info@evenses.comNiet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar