Vieze Jack boeken

Klim op boord met de hit 'Captain Jack' en boek Vieze Jack bij Evenses!

prijs op aanvraag
Vieze Jack boeken
mLOuRiRjs
IDHL hdmEE
WmzcPJwg
SSyIcdWY
jcIwmQGv
tJSpjos
Vieze Jack boeken
Vieze Jack boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Vieze Jack
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Vieze Jack

Vieze Jack boeken Vieze Jack boeken Vieze Jack boeken.png

Vieze Jack is de meest sexy feest artiest van de Nederlandse showbusiness. Waar hij ook komt, met zijn karakteristieke verschijning, ongenuanceerde grappen en sexy moves weet hij elke ruimte te verbouwen tot een interactief feest. Vieze Jack is een enthousiaste podiumartiest en heeft een bijzonder improvisatievermogen, waarmee hij interactie aangaat met het publiek.

Ontstaan Vieze Jack

De bekende carnavals act Vieze Jack is in 2013 ontstaan en is sindsdien niet meer weg te denken van feesten en carnaval. Het concept van Vieze Jack is om elk jaar een nieuw beroep uit te kiezen en bouwt daarop zijn gehele act voor een jaar. Met zijn eerste nummer ‘Ik ben Jack’, belandde hij al snel in de hitlijsten en begon zijn muziek carrière.

Zijn hit Captain Jack is meer dan 5 Miljoen keer bekeken op YouTube en is door het Brabantse publiek verkozen tot beste carnavalsplaat van 2016. Elk jaar brengt Jack een nieuwe rammer van een feesthit uit en nu is hij niet meer weg te slaan van de Nederlandse podia.

Zijn videoclips kunnen op YouTube telkens weer rekenen op miljoenen views. En niet alleen op YouTube; zijn feestplaat “De Hut Verbouwen” veroverde begin 2020 de nr.1 positie in de iTunes hitlijst. In 2022 heeft Jack net als iedereen maar één wens; NIET NAAR HUIS TOE!, de titel van de allernieuwste single.

Vieze Jack op het podium

Vieze Jack is een enthousiast podiumbeest en beschikt over een bijzonder improvisatievermogen dat hij gebruikt om met het publiek te interacteren. Met meer dan 15 jaar fulltime podiumervaring speelt Jack in een handomdraai de zaal plat en weet hij iedereen om zijn vinger te winden. Natuurlijk neemt Jack altijd zijn sexy danseressen mee; De Jacketietas!
Vieze Jack is 365 dagen per jaar beschikbaar om jouw hut vakkundig te komen verbouwen!

Vieze jack boeken

U geeft een feest en wilt een echte entertainer hebben als feest act? Dan kunt u bij Evenses Vieze Jack boeken. Of wilt u Vieze Jack boeken voor een leuk bedrijfsfeest? Vieze Jack boeken voor een verjaardag of schoolfeest? U kunt zelfs Vieze Jack boeken voor uw bruiloft of vrijgezellen feest. Deze entertainer zorgt ervoor dat elk feest een groot succes word en past zijn act aan bij uw gelegenheid.

U kunt Vieze Jack boeken gemakkelijk bij Evenses. Vraag een offerte aan op onze website en laat onze event-specialisten u helpen met de Vieze Jack boekingen. Wij staan vijf dagen in de week voor u klaar.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses werken we met professionele artiesten zoals Vieze Jack. Neem contact op met een van onze collega's voor meer informatie over het boeken van Vieze Jack.

Repertoire Vieze Jack

Genres

Pop
Nederlandstalig

Vergelijkbare acts

Lassa boeken

Lassa boeken

DJ en producer La$$a boeken voor uw feest of festival!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.