Vieze Jack

Klim op boord met de hit 'Captain Jack' en boek Vieze Jack bij Evenses

prijs op aanvraag
Vieze Jack boeken
mLOuRiRjs
IDHL hdmEE
WmzcPJwg
SSyIcdWY
jcIwmQGv
tJSpjos
Vieze Jack boeken
Vieze Jack boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Vieze Jack
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Vieze Jack

Vieze Jack boeken Vieze Jack boeken Vieze Jack boeken.png

Vieze Jack is de beste in de Nederlandse showbusiness. Waar hij ook gaat, met zijn unieke uitstraling, simpele grappen en typische acties weet Vieze Jack van elke ruimte een interactief feest te maken. Met meer dan 15 jaar fulltime podiumervaring kan Vieze Jack de hele zaal in één keer vullen en weet hij iedereen om zijn vingers te wikkelen. Vieze Jack is een enthousiaste podiumartiest en heeft een bijzonder improvisatievermogen, waarmee hij interactie aangaat met het publiek.

De bekende carnavals act Vieze Jack is in 2013 ontstaan en is sindsdien niet meer weg te denken van feesten en carnaval. Het concept van Vieze Jack is om elk jaar een nieuw beroep uit te kiezen en bouwt daarop zijn gehele act voor een jaar. Met zijn eerste nummer ‘Ik ben Jack’, belandde hij al snel in de hitlijsten en begon zijn muziek carrière.

Zijn hit "Captain Jack" is meer dan 4,5 miljoen keer bekeken op YouTube en stond op nummer één tijdens het carnaval van 2016. Dit nummer was zijn 3e lied om het carnavals en apres-ski seizoen in te luiden en is een remake van de 90’s classic ‘’Captain Jack’’.

Brandweerlieden, stuntpiloten en commandanten, Vieze Jack is een alleskunner! Hij assisteerde in 2017 de hulpdiensten, want die jaren zal hij zijn leven als brandweerman doorbrengen. Hij bracht het nummer "Brandweer Jack" uit en ging naar alle feesttenten om het vuur te blussen. Vieze Jack is niet bang om te vliegen, dit zal hij ons in 2018 laten zien. Met de single "Stuntpiloot Jack" vloog hij van podium naar podium en zette hij de tent op zijn kop! In 2019 besloot Vieze Jack om als conducteur in de trein te stappen. Met het nummer "The Jack Express" maakte hij een sensatie op alle partijen in het land, waardoor het een gekkenhuis werd.

Vieze jack boeken

U geeft een feest en wilt een echte entertainer hebben als feest act? Dan kunt u bij Evenses Vieze Jack boeken. Of wilt u Vieze Jack boeken voor een leuk bedrijfsfeest? Vieze Jack boeken voor een verjaardag of schoolfeest? U kunt zelfs Vieze Jack boeken voor uw bruiloft of vrijgezellen feest. Deze entertainer zorgt ervoor dat elk feest een groot succes word en past zijn act aan bij uw gelegenheid.

U kunt Vieze Jack boeken gemakkelijk bij Evenses. Vraag een offerte aan op onze website en laat onze event-specialisten u helpen met de Vieze Jack boekingen. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Bij evenses kunt u:

Repertoire Vieze Jack

Genres

Pop
Nederlandstalig

Vergelijkbare acts

Bilal Wahib

Bilal Wahib

Rapper Bilal Wahib bekend van de hit 'Tigers', nu te boeken op uw feest!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.