The Summer Breeze Band is de geschikte band voor uw feest, bruiloft, diner of evenement. De band kan overal spelen, en belangrijker nog ze kunnen van alles spelen. The Summer Breeze Band speelt allround en verschillende genres. Met een grote repertoirelijst zijn ze voor alle gelegenheden geschikt. Aan de linkerzijde van de pagina vindt u video’s van de band om alvast een impressie te krijgen.

The Summer Breeze Band bestaat uit een drietal professionele artiesten. Om te beginnen de leadzanger van de band die ook gitaar speelt, een zangeres die daarbij ook piano kan spelen en nog een pianiste. The Summer Breeze Band spelen achtergrondmuziek voor een intieme sfeer maar kunnen uiteraard ook zorgen voor een totaal feest om lekker te dansen en zingen. The Summer Breeze Band is de perfecte allround band voor uw evenement.

Wilt u The Summer Breeze Band boeken voor uw personeelsfeest, evenement of bruiloft? Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Onderaan de pagina vindt u een aantal liedjes uit het repertoire van The Summer Breeze Band. Het repertoire bestaat uit Nederlands en Engels nummers van verschillende artiesten uit allerlei genres. Benieuwd naar de volledige lijst? Laat het ons weten, deze sturen wij u graag per e-mail toe.