Mark heeft zich ontwikkeld tot professioneel vocalist, frontman en performer

Zanger Mark kan een spetterende feestavond bezorgen met een allround feest repertoire maar ook een stijlvol optreden met rustige muziek is ook mogelijk. Het voordeel van tape acts is dat zij met 'backings-tracks' werken (ook wel orkestbanden genoemd). U hoort dus een complete band, maar u hoeft alleen ruimte te reserveren voor een zanger. Dit maakt een optreden van een tape-act ook voordeliger ten op zicht van een volledige band.

De zanger zingt muziek in uiteenlopende genres en stijlen, altijd herkenbaar, maar met een eigen identiteit. Pop, soul, rock, maar ook R&B, dance en Nederlandstalig zijn ruimschoots vertegenwoordigd in zijn opvallende repertoire. Uiteraard houden wij graag rekening met uw persoonlijke voorkeuren. Zijn shows brengt hij met enthousiasme, vakmanschap en overtuiging. Mark is als zanger inzetbaar op een breed scala voor elk feest: uw bedrijfsfeest, opening, product presentatie, bruiloft, ceremonie, huwelijk, privéfeest, braderie, en nog veel meer evenementen!

Wilt u een tape act huren voor uw feest, huwelijk, jubileum, dorpsfeest of evenement? Zanger Mark is in te huren via Evenses voor uw verjaardag, bedrijfsfeest en bruiloft. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om uw vragen te beantwoorden.