Paul Sinha Boeken

Paul Sinha is een Nederlandse zanger, rapper, producer en acteur die de afgelopen jaren met vele hits het Nederlandse publiek heeft weten te amuseren. Doormiddel van samenwerkingen met grote artiesten zoals: Tabhita, Snelle en Teske weet dit jonge talent maandelijks miljoenen luisteraars te trekken. Deze artiest is nu in te huren voor uw feest, winkelopening, diner of festival.

Op zijn zestiende deelt Paul Sinha zijn eerste tracks en besluit hij mee te doen aan een talentenjacht, die hij wint. Hij komt al snel in contact met Purp (Burak Sagir) en na een aantal samenwerkingen besluiten de twee hun krachten te bundelen en ontstaat er het duo Vans ’n Purp. Samen beginnen ze een studie aan de Herman Brood academie en brengen ze een EP uit. Na een periode van samenwerking gaan de twee nu solo. Bij Paul maakt het rappen steeds vaker plaats voor zang, ook duikt hij dieper in het produceren van beats en is hij vaak verantwoordelijk voor het geheel van zijn songs. “Ik zat met de producers waar ik mee werkte steeds vaker niet op één lijn. Ik wilde meer muzikale vrijheid en ben zelf in het produceren gedoken. Dat heeft me heel veel geleerd over de structuur van liedjes en wat mij eigen maakt.

Boekingen Paul Sinha

Wilt u Paul Sinha boeken voor uw verjaardag, bedrijfsfeestevenement of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardag, bedrijfsfeest, evenement of jubileum. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om uw vragen te beantwoorden over het boeken van Paul Sinha