Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Stoelmassage
100% match

Stoelmassage

Een heerlijk ontspannende stoelmassage op locatie, voor ieder evenement.
Ontspannende stoelmassages op locatie. Dit is een bijzondere en mooie toevoeging voor ieder evenement: bedrijfsfeest, ...
Lees meer

4,8 (4 Beoordelingen)
€ 695 - € 1530
Voetmassage
100% match

Voetmassage

Een heerlijk ontspannen voetmassage op locatie, voor iedere gelegenheid.
Er is geen betere manier om uw gasten, bezoekers of werknemers in de watten te leggen, dan hen te verrassen met een he...
Lees meer

4,8 (4 Beoordelingen)
€ 395 - € 990
Masseur op locatie
100% match

Masseur op locatie

Boek nu een ontspannende massage op locatie voor uw evenement!
Masseur op locatie boeken Stoelmassages zijn altijd een succes op evenementen! Want wie wil nu niet een ontspannende of verlic...
Lees meer

€ 795 - € 1510
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Stoelmassage

Ben je binnenkort jarig en ben je voor het grote feest nog op zoek naar manieren om er een onvergetelijke dag van te maken voor iedereen? Maak je deel uit van het organisatiecomité voor het jaarlijkse buurtfeest en willen jullie nog iets unieks toevoegen aan het geheel? Of ben je misschien verantwoordelijk voor het komende bedrijfsevenement en wil je jullie klanten iets bieden dat ze bij de concurrentie niet krijgen? Heb je al eens overwogen om een massage te boeken voor het feest of evenement dat je gaat organiseren?

Massage huren op uw evenement

Nu zal je jezelf misschien afvragen wat wij precies bedoelen met het boeken van een massage voor jouw feest of evenement. Het idee is eigenlijk om één of meerdere professionele masseurs (met eigen masseerstoel) naar het feest te laten komen om ter plekke korte massages te bieden aan de mensen die je hebt uitgenodigd. Zo kunnen je gasten, bijvoorbeeld, genieten van een snelle massage na het diner of na een paar uur dansen. Dit kan een hele leuke en originele aanvulling zijn op het entertainment dat je regelt voor de gelegenheid.

Je hebt misschien zelf al wel eens gezien hoe er in luxe restaurants en nachtclubs soms massages worden aangeboden aan de klanten, maar een dergelijke service kan op veel meer soorten evenementen van toegevoegde waarde zijn. Denk daarbij, bijvoorbeeld, aan een bedrijfsborrel aan het strand of een groots verjaardagsfeest met als thema Zen. Je kan heel creatief zijn wat betreft het boeken van een massage, onder andere door het soort massage te kiezen dat er wordt aangeboden aan je gasten en het uniform van de masseurs aan te passen aan het thema van het evenement. In andere woorden, er bestaat heel wat variatie op het gebied van massages in Nederland en België, waardoor je heel wat kanten op kan wanneer je een massage gaat boeken.

Desalniettemin hoeft het boeken van een massage voor jouw feest of evenement niet heel moeilijk te zijn. Het is echter, gezien het gevarieerde aanbod massages en masseurs in Nederland en België, wel aan te raden om hierbij de hulp in te roepen van een partij die ervaring heeft op het gebied van zulke boekingen. Bij Evenses beschikken we over een uitgebreid portfolio van masseurs met wie wij al op talloze feesten en evenementen hebben samengewerkt. Die expertise en die ervaring stellen we graag ter beschikking, zodat jij de perfecte massage kan boeken voor het evenement dat je gaat organiseren.

Als je eerst zelf eens de beschikbare opties wil verkennen, dan kan je beginnen met onze website. Daar kan je, met behulp van de zoekmachine, alvast wat onderzoek plegen. Zo kan je op basis van, onder andere, het type evenement en het beschikbare budget, snel de ideale opties vinden. Daarnaast zijn onze bookers en entertainment specialisten zeven dagen per week bereikbaar om jouw vragen omtrent het boeken van een professionele massage te beantwoorden. Je kan hen altijd bereiken door het offerteformulier op de website in te vullen en vrijblijvend op te sturen, of per e-mail of telefoon. Bij Evenses kan je er vanuit gaan dat we samen met jou de massage boeken die perfect past bij het feest of evenement dat jij gaat organiseren.

Enkele voordelen van een professionele massage

Afgezien van het feit dat  het boeken van een massage een leuk en origineel idee is als aanvulling op het entertainment tijdens jouw feest of evenement, zijn massages ook erg goed voor je gasten. Een goede massage heeft positieve effecten op de stressniveaus van de mensen die je hebt uitgenodigd, op eventuele spierproblemen, en op het slaapgedrag, om maar enkele voordelen van massages te noemen. Hieronder zetten we al enkele van die voordelen op een rijtje.

De vermindering van stress.

Één van de meest bekende voordelen van massages is dat ze helpen om stressniveaus in het lichaam naar beneden te brengen. In tijden van veel stress, bijvoorbeeld als gevolg van veel werk op kantoor, of problemen in de familiale sfeer, produceert het menselijk lichaam meer cortisol. Dit hormoon kan leiden tot verschijnselen als slapeloosheid, toename van gewicht, en hoofdpijn. Een goede massage helpt om de cortisolniveaus naar beneden te krijgen, zodat het lichaam kan relaxeren

De verlichting van spierpijn

Een correcte professionele massage helpt om het bloed en de zuurstof beter door de spieren te laten circuleren, om de flexibiliteit van de spieren te bevorderen, en om de spieren te helpen zich te ontspannen. Stijfheid en zwellingen van spieren en gewrichten kunnen op deze manier goed behandeld worden, wat zeker door de oudere en/of sportievere gasten gewaardeerd zal worden. Daar komt nog bij dat een spiermassage ook de productie van dopamine en serotonine in het lichaam kan aanwakkeren, wat helpt om het lichaam te laten ontspannen en een licht gevoel van euforie te kweken.

De verbetering van de nachtrust

Één van de momenten waarvoor het boeken van een massage een heel leuk idee kan zijn, is aan het einde van een groot feest, zoals bijvoorbeeld een verjaardag of een bruiloft. Na urenlang te hebben staan feesten, kan het ontzettend ontspannend werken om een korte massage te krijgen voordat men weer naar huis en naar bed gaat. Daarna is een goede nachtrust vrijwel gegarandeerd.

Waar dien je zoal op te letten bij het boeken van een massage?

Het boeken van een massage is op zich niet ingewikkeld, maar zeker als je er zelf nog nooit eerder eentje geboekt hebt, kan het geen kwaad om op enkele factoren te letten tijdens het boekingsproces. Een entertainment specialist als Evenses helpt je natuurlijk om het hele proces in goede banen te leiden, zodat je niet opeens voor onverwachte problemen komt te staan, maar om je alvast wat op weg te helpen, zetten we hieronder enkele tips op een rijtje.

Aanbevelingen zijn goud waard

Aangezien een massage toch een vrij persoonlijke service is, is het vaak verstandig om wat informatie in te winnen over verschillende masseurs van mensen die al eens met hen gewerkt hebben of door hen gemasseerd zijn. Als deze mensen persoonlijke kennissen van je zijn, des te beter, maar mocht dat niet het geval zijn, dan kan je nog altijd afgaan op online reviews. Zo vind je op onze website, bijvoorbeeld, reviews van alle beschikbaar masseurs en massages van mensen die hen al eens eerder geboekt hebben. Op deze manier kan je al een beetje een idee vormen van hoe de masseurs in kwestie te werk gaan en of hun stijl goed past bij jouw feest of evenement.

Iedere professionele masseur heeft wel een specialiteit

Een Zweedse massage of Shiatsu? Een massage met hete stenen of meer gebaseerd op aroma's? Er bestaan talloze verschillende soorten massages en niet ieder type zal even goed passen bij het soort feest dat jij in gedachte hebt. Kijk daarom goed naar de specialiteiten van de masseurs die je overweegt te boeken en wees er zeker van dat zij de service bieden waar jij naar op zoekt bent.

Wat Evenses zoal voor je kan betekenen

Net zoals er verschillende soorten zangers en catering bestaan, krijg je ook te maken met heel wat keuze op het gebied van massages om te boeken. Bij Evenses beschikken we over een breed aanbod professionele masseurs die geschikt zijn voor boekingen op allerlei soorten feesten en evenementen, van verjaardagen en bruiloften tot festivals en zakelijke evenementen.

Wij kunnen in samenwerking met jou ook een massage boeken in combinatie met andere soorten entertainment  zoals bijvoorbeeld een live DJ set of een visuele show door een VJ. Daar wordt het feest of evenement alleen maar spectaculairder van. Of je nou het komende buurtfeest een origineel tintje wil geven of op zoek bent naar uniek vermaak voor avondje feesten met collega's op het jaarlijkse kantoorfeest, het boeken van een massage zal indruk maken. Om je feest helemaal een persoonlijke finishing touch te geven, kan je het soort massage, de manier waarop deze aangeboden wordt, en de uniformen van de masseurs afstellen op het thema van het feest en de sfeer die je graag wil oproepen.

Complete verzorging op locatie:

Wij leveren een compleet pakket. De massage komt compleet met massagestoel en professionele masseur op uw evenement of festival. Naast de grote steden (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Antwerpen en Brussel) is deze landelijk inzetbaar in geheel Nederland en België. Wilt u meer informatie over het huren van een stoelmassage? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met uw vragen over het inhuren van stoelmassage op locatie.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar