Hollywood feest

Ga voor een volledig verzorgd feestje met die echte Hollywood glamour!

prijs op aanvraag
hollywood feest boeken
oJDEYGI
feest band
bruiloft band
kBESQFt Po
band boeken
feest organiseren
Nederlandse artiesten
hollywood feest boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Hollywood feest
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Glitter & Glamour voor u geregeld met een echt Hollywood feest

Hollywood feesten zijn weer opkomende. Dus komt er een leuk feestje aan, zoiets als een bedrijfsfeest, verjaardag of gewoon eventjes voor de lol, dan is dat de aanrader. Niets is dan ook een thema waar mensen graag willen uitpakken met hun outfits en hun voorkomen als voor een Hollywood thema feest. Gelikte kapsels, de Oscars, de babbelende managers en een gezellige sfeer. Wij organiseren namelijk volledige events op locatie, en dus ook Hollywood feesten. U bedenkt de feestplanning en wat er moet komen, wij vullen alles voor u in en zorgen ervoor dat het Hollywood feest er op de gekozen datum op locatie helemaal klaarstaat.

Hollywood feesten.jpg

Maar bij het uit handen geven van de organisatie van uw Hollywood feest, wat voor mogelijkheden biedt dat dan allemaal? Nou, met het gemak van ons kunnen wij uw Hollywood party tot in de puntjes verzorgen. Zo bieden wij eigenlijk alles wel aan, maar beslissen we in samenspraak met u welke aspecten wij zullen gaan oppakken. In ieder geval bij de keuze een Hollywood feest hebben wij de volgende checklist:

Om in ieder geval een klein kijkje te geven in hoe uw Hollywood feest eruit kan komen te zien, gaan we alle puntjes hieronder even bij langs.

Muziek

Het eerste en het belangrijkste punt voor Hollywood feesten is natuurlijk passende muziek in te plannen. Voor de echte klappers is aan het begin van de avond de Showband Good Feeling een band die bij iedereen te Hollywood feestsferen wel weet los te swingen. Voor erna, om iets meer het retro Hollywood feest thema erin te houden, hebben wij onze DJ Classics die met vinylplaten de boel zeker wel gaande zal houden op uw Hollywood feest.

Hollywood feest entertainment

Muziek check, dan is het door naar mogelijke extra's voor op het Hollywood feest. Is uw feest iets meer richting het klassieke Hollywood gericht? Dan past een Burlesque danseres zeker op de dansvloer. In passende kleding biedt deze danseres een goede toevoeging tot de avond met haar gezelligheid en gedans. Ook een grote entree-act erbij in plannen? Dan kan ze ook nog eens uit een grote taart komen als verrassing!

burlesque .act huren.jpeg

Catering

Bij een goed feest hoort natuurlijk ook een lekkere hap voor tussendoor, ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wat zou u ervan vinden als er bijvoorbeeld PR-girls in themakleding rondgaan met hapjesschalen? Daarnaast kunnen wij ook een voorafgaand diner naar uw smaak organiseren, aan de hand va één van onze vele menu's.

Hapjes Hollywood feest.jpg

Decoratie

Wat een themafeest natuurlijk helemaal afmaakt is een locatie die goed in thema aangekleed is! Als u ons uw Hollywood feest laat organiseren, dan zorgen wij ervoor dat de glitter, vlaggetjes en filmrollen overal te vinden zullen zijn. Want hoe zouden de outfits van de gasten nou matchen met een lege ruimte?

Hollywood thema feest versiering.jpg

Foto- en videograaf

Als laatste, om nog langer van het Hollywood feest te kunnen genieten is iets in de trant van foto- of videografie wel een belangrijk onderdeel van een geslaagd feest. Iedereen wil op een bepaald moment wel eens op de foto voor een herinnering die niet vergeten mag worden. Daarom raden wij altijd aan een fotograaf zoals onze Cecile die elk feest goed weet te vangen in de foto's in te schakelen. Niet zo zin in een fotograaf, maar wel foto's? Dan zouden we ook een fotohokje die goed in het thema past kunnen plaatsen, dan kan iedereen zelf de gekste poses doen voor de flitser!

Hollywood fotohokje.jpg

Overtuigd dat een Hollywood feest uw keuze gaat worden, maar het moet nog meer naar uw persoonlijke stijl? Vul een aanvraag in op onze website of doe een belletje naar ons op 085-7920202 (NL) / 02-8084961 (BE) voor alle opties en eventuele toevoegingen die wij aanbieden.

Vergelijkbare acts

Circus feest

Circus feest

Boek een compleet georganiseerd acrobatisch circus feest!

prijs op aanvraag
Kerstfeest

Kerstfeest

Jingle bells, jingle bells... Boek een compleet georganiseerd kerstfeest!

prijs op aanvraag
Tuinfeest

Tuinfeest

Genieten van een tuinfeest, compleet georganiseerd!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.