Havenzangers

Boek deze carnavalsact voor uw feest

prijs op aanvraag
Havenzangers boeken
xwtIiCHsIAQ
WfDRwvQTeJY
WPHgs kg
ysuezSadSA
Havenzangers boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Havenzangers
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Havenzangers

Havenzangers is in 1977 opgericht als voortzetting van Elmondo Combo (1972) uit Arnhem. De Havenzangers bestond de laatste jaren uit Henk Pleket (1937-2011) en Willem Mulder. Echter, in augustus 2007, nadat Mulder had aangekondigd de band te zullen verlaten, was Pleket van plan solo blijven zingen als De Havenzangers. Willem Mulder zette aanvankelijk zijn loopbaan voort. In de zomer van 2008 startte hij samen met zijn zoon Wesley een nieuw duo onder de naam Mulder & Mulder. De vader en zoon van Mulder besloten vanaf 2015 als (nieuwe) Havenzangers verder te gaan onder de naam Havenzangers 2.0.

Havenzangers achtergrond

Willem Mulder weet al sinds zijn 4e wat hij de rest van zijn leven wil doen. Hij wil muziek maken en artiest worden. Zijn ouders gaven hem een accordeon, die hij een van de mooiste instrumenten van die tijd vond. William kan geen noten lezen, maar zijn gehoor kan perfect spelen. Willem begon op zesjarige leeftijd accordeon en piano te leren, wat goed van pas leek te komen toen hij zijn eerste band oprichtte. In de daaropvolgende jaren ondermijnde William veel politieke partijen. Op elfjarige leeftijd verscheen zijn eerste tv-show eindelijk in het circus Boltini, en William werd uitgenodigd om deel te nemen aan de beroemde show "Lach and Tears" van Johnny Hoes. De 15-jarige William sloot zich aan bij Havenzangers.

Hij had veel succes in Havenzangers. Liederen zoals Arnemuiden's klok, trouw niet voor 40 jaar, countrydans en hun hit nummer 1 na twee uur 's avonds, waren grote succesen. Ze wonnen 9 gouden en 5 platina platen. In de zomer van 2008 lanceerde hij samen met zijn zoon Wesley het nieuwe Feestduo Mulder en Mulder. Samen veroverden ze heel Nederland, Mulder en Mulder hun populairste partyhits zijn: Cheerio, BAM BAM, Holiday, In de Hemel Is Geen Bier en de top tien Butterfly.

Havenzangers boeken

havenzangers boeken havenzangers havenzangers.jpg

Carnaval is een groot feest waar mensen samenkomen en de foutste maar leukste liedjes meezingen. De perfecte keuze voor een perfecte carnavalsavond is natuurlijk, Havenzangers boeken. Met Havenzangers boeken word uw feest nog spectaculairder en een echte knaller. Zing mee met hun bekendste hits "Oh Mona", "Night after two o'clock", "Don't get wedding before fourty", "Heideroosje", "You can't always be 16", "Arnemuiden as a clock" ", "Kleine Greetje uit Polder" en "Ik zag bier".

U kunt ook Havenzangers boeken als u een normaal feest geeft, ook daar zijn hun liederen erg gepast. Misschien wilt u wel Havenzangers boeken voor uw bruiloft? Of Havenzangers boeken voor een themafeest? Ook kunt u Havenzangers boeken voor een bedrijfsfeest of Havenzangers boeken voor een jubileum.

Al met al, Havenzangers boeken kan voor elke gelegenheid en u kunt Havenzangers boeken bij Evenses. Nieuwsgierig? vraag een vrijblijvende offerte aan en onze event-specialisten zullen u verder helpen.

Bij evenses kunt u:

Repertoire Havenzangers

Genres

Nederlandstalig

Vergelijkbare acts

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.