La Camisa Blanca

La Camisa Blanca spelen classic jazz, classic tango en natuurlijk klassieke muziek!

5 uit 5 sterren
€ 565 - € 1245
Klassieke trio boeken feest
TqjNyiLSXQ
SCFiQmMUBqQ
bruiloft band
feest zangers
band boeken
feest organiseren
pianiste boeken
Klassieke trio boeken feest
Controleer nu de beschikbaarheid van La Camisa Blanca
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

La Camisa Blanca boeken?

La Camisa Blanca bestaat uit drie professionele musici afgestudeerd aan het Rotterdams conservatorium met hun masters in de pocket. Het ensemble bestaat uit een pianist, violist en gitarist. Met zijn drieën zetten ze een klassieke sound neer, zoals het van ouds hoort te klinken. Hierbij spelen ze stijlen als classic jazz, classic tango en natuurlijk klassieke muziek.

La Camisa Blanca boeken

Het trio past zich aan naar uw wensen. Dus als u zich niet altijd kunt vinden in hedendaagse pop muziek en bent u meer van het klassieke muziek, dan zet dit trio het in een handomdraai om in classic pop! Indien gewenst worden de instrumentale nummers afgewisseld met gezongen stukken door de pianist-zanger.

Boekingen La Camisa Blanca

La Camisa Blanca zal bij elke gelegenheid zorgen voor een geweldige muzikale beleving. Heeft u zin om heerlijk te dansen en te swingen, dan bent u bij ons aan het goede adres. Boek La Camisa Blanca voor uw evenement, jubileum of festival. Deze act is bij Evenses te huren voor uw bruiloft en bedrijfsfeest. Vul het offerte-formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden

2 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Annelies
5 uit 5 sterren
Los Tangueeros Clásicos, een zeer getalenteerd en karakteristiek ensemble, heeft onze verwachtingen méér dan waar gemaakt. Vanuit ons kerkelijk huwelijk kwamen we aan bij onze trouwlocatie. Daar werden we, zó romantisch, met een liefdesliedje onthaald door deze drie mannen. Ze zien eruit om door een ringetje te halen (smoking), zijn toegankelijk, improviseren, creëerden precies de sfeer die we wilden (een zwoele, Franse/Italiaanse, vrolijke, warme zomeravond) en spelen goed hoorbaar op de achtergrond. Voorafgaand aan onze bruiloft was Robin zeer professioneel en prettig in contact, heeft hij goed geluisterd naar onze wensen en muziekkeuze en actief meegedacht in de mogelijkheden. Kortom, een échte aanrader.
Musica
5 uit 5 sterren
Het optreden van La Camisa Blanca was fenomenaal, echt een feestje. Het aanwezige publieke ging uit haar dak op de virtuoze muziek van dit trio. Veel uiteenlopende stijlen, en een bijzonder roerend repertoire, van opzwepend tot ontroerend. Zowel qua klasse als qua feestambiance hadden we ons geen betere keuze kunnen wensen. Bravo!
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.