La Camisa Blanca boeken?

La Camisa Blanca bestaat uit drie professionele musici afgestudeerd aan het Rotterdams conservatorium met hun masters in de pocket. Het ensemble bestaat uit een pianist, violist en gitarist. Met zijn drieën zetten ze een klassieke sound neer, zoals het van ouds hoort te klinken. Hierbij spelen ze stijlen als classic jazz, classic tango en natuurlijk klassieke muziek.

La Camisa Blanca boeken

Het trio past zich aan naar uw wensen. Dus als u zich niet altijd kunt vinden in hedendaagse pop muziek en bent u meer van het klassieke muziek, dan zet dit trio het in een handomdraai om in classic pop! Indien gewenst worden de instrumentale nummers afgewisseld met gezongen stukken door de pianist-zanger.

Boekingen La Camisa Blanca

La Camisa Blanca zal bij elke gelegenheid zorgen voor een geweldige muzikale beleving. Heeft u zin om heerlijk te dansen en te swingen, dan bent u bij ons aan het goede adres. Boek La Camisa Blanca voor uw evenement, jubileum of festival. Deze act is bij Evenses te huren voor uw bruiloft en bedrijfsfeest. Vul het offerte-formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden