Bobbies band is een band dat is opgericht in 2001 en sindsdien zijn zij al jaren succesvol door heel Nederland en ook daarbuiten. De bandleden zijn erg enthousiast en dat spat er ook uit op het podium. Het mee swingen en zingen gaat al snel met deze band, het is een unieke act waar je eigenlijk alleen maar naar wilt blijven kijken.

Bobbies band is altijd strak in pak en zij vertolken Rock-'n-roll in de breedste zin van het woord. De band speelt vele classics en deze worden afgewisseld met de hits van nu, Bobbies band zing dan ook zowel Engels als Nederlandstalige muziek.

Door de vele podium ervaring die de band heeft opgedaan, door op verschillende festivals, bedrijfsevenementen, privé evenementen kunnen zij eigenlijk overal spelen. Ze zijn ook prima inzetbaar voor kleinere evenementen. Kortom: Bobbies Band zorgt voor een unieke act die u niet mag missen!

Wilt u deze té gekke band boeken voor uw bruiloft, receptie, bedrijfsfeest, verjaardag of studentenfeest? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan wij zijn zeven dagen per week bereikbaar en staan u graag te woord.