1 filter
Sorteer op: Relevantie
Party Collective
100% match

Party Collective

24 Beoordelingen

Deze energieke partyband zet ieder feest op zijn kop! Ze spelen de beste hits van toen en nu.

€ 2195 - € 3510
Two Delight
100% match

Two Delight

30 Beoordelingen

Beleef een geweldig moment met dit zeer ervaren en enthousiaste duo!

€ 575 - € 1265
Jack Club Music
100% match

Jack Club Music

4 Beoordelingen

Jack Club Music zet altijd een geweldig optreden neer!

€ 1395 - € 2495
The Charleston Five
100% match

The Charleston Five

11 Beoordelingen

The Charleston Five kan elk nummer van nu, in een jasje van toen steken!

€ 1395 - € 2510
Band Huren en boeken in Tilburg
Advies of hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Band Huren Tilburg

Een leuke band boeken in Tilburg? Evenses heeft voor elke gelegenheid een passende band. Elke band van Evenses speelt ook in de regio Tilburg. Kies uit ons overzicht de band die u wenst te boeken. Of u nu een groot of klein budget heeft, wij verzorgen voor u de leukste coverband, jazzband of rockband in Tilburg! Gebruik de linkerzijde van de website om een band te boeken in de regio Tilburg. Voor uw bruiloft en het huwelijksfeest kunt u bij Evenses allerlei muziek en bands huren.

Ruim Aanbod van Bands

Evenses heeft meer dan 100 bands op haar site staan. Al onze bands spelen ook in Tilburg. Ook in ons bestand hebben we een groot aanbod. Hierdoor zijn we vrijwel altijd in staat om een band te vinden die past bij uw voorkeuren. Houdt u van jazz, klassiek of zelfs funk? Of wilt u een avond feesten met een swingende coverband? Alles is mogelijk!

Altijd doorgang van het optreden

Mocht de band onverhoopt uitvallen; geen probleem. Wij zullen direct een vervangende band voor u boeken die het optreden in Tilburg voor u zal verzorgen.

Geen zorgen om licht en geluid

Elke band verzorgt standaard een geluidsset tot 150 personen. Onze prijzen zijn altijd alles-inclusief, zo rekenen wij geen reiskosten naar Tilburg. Wilt u er een verlichte dansvloer of lichtshow bij? Geen probleem. Geef uw wensen door, en wij zullen er alles aan doen om hier rekening mee te houden.

Bij entertainment bureau Evenses kan u uw band boeken, dj huren of act inhuren voor elk feest, bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag en huwelijk in Tilburg. Ook voor andere gelegenheden, zoals een receptie, trouwfeest, beurs, studentenfeest, personeelsfeest, festival of evenement verzorgen ons entertainment bureau uw band, DJ, artiest, muzikant, duo, coverband, typetje, goochelaar, fotograaf en meer!

Entertainment Bureau Evenses biedt altijd een complete oplossing: geluid, licht, instrumenten, muzikanten, alles wordt perfect verzorgd. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het huren of boeken van een Tilburgse band!

Via Evenses Kunt u:

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.