Sieneke boeken

De prinses van het levenslied Sieneke boeken voor uw feest of bedrijfsfeest?

prijs op aanvraag
Sieneke boeken
vizAurXGeuI
PQXjmxV Dxs
VWQeWuxub
Xg LmNuVk
CCifQRfR
TZqGrVwjU
Sieneke boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Sieneke
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Bedrijfsfeest, Feest, Overig

Sieneke

Sieneke boeken Sieneke boeken Sieneke boeken.jpg

De Nederlandse zangeres Sieneke die op jonge leeftijd werd ontdekt door Marianne Weber, werd pas echt bekend bij het grote (internationale) publiek door haar deelname aan het Eurovisie songfestival in 2010. Helaas strandde zij in de halve finale van het Eurovisiesongfestival, maar dat betekende niet dat Sieneke snel werd vergeten. Met haar nummer Sha-la-lie zorgde was Sieneke nog lang te horen in de Nederlandse kroegen en festivals. Niet alleen Sieneke haar muzikale carriere bleef doorgaan, maar ook was Sieneke vaker te zien op tv. Sieneke deed onder andere mee met televisie programma's zoals Sterren dansen op het ijs en Shopping Queens Vips. Daarnaast kunt u Sieneke boeken voor uw feest, festival of bedrijfsfeest.

Sieneke boeken

Sieneke boeken Sieneke boeken Sieneke boeken Sieneke boeken.jpg

Nadat Marianne Weber Sieneke ontdekte begon haar muzikale carriere een boost te krijgen. Sieneke bracht in 2007 al een cd uit. De cd bestond uit verschillende covers uit voonamelijk de jaren '80. Na enkele optredens en shows gegeven te hebben, besloot Sieneke haar opleiding af te maken. Met haar kappersopleiding op zak won Sieneke de nationale songfestival in Nederland. Na vele singles en drie albums besloot Sieneke een frisse start te maken. Met een sterk team achter haar en natuurlijk nog met de steun van Marianne weber besloot ze van platenmaatschappij te wisselen en bracht ze haar nieuwe hit Waar blijft nou de wijn? uit. Met dit nummer laat ze Nederland weer zien dat de prinses van het levenslied weer helemaal fris en fruitig terug is.

Deze prachtige zangers is te boeken bij Evenses. U kunt Sieneke boeken voor elke gelegenheid. Sieneke boeken is een perfecte keuze voor uw feest of een ander evenement die u organiseert. Wanneer u kiest voor Sieneke boeken, wordt uw feest een echt spektakel.

Wilt u Sieneke boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, hierdoor werken wij alleen maar met professionele artiesten.

Sieneke boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Sieneke boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Repertoire Sieneke

Genres

Nederlandstalig

Vergelijkbare acts

RIMON boeken

RIMON boeken

Boek de veelbelovende zangeres Rimon bij Evenses!

prijs op aanvraag
Lisa Lois boeken

Lisa Lois boeken

3 Beoordelingen

Lisa Lois heeft een dijk van een stem en zal uw gasten verbazen!

€ 2995 - € 4790
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.