Sieneke boeken

De prinses van het levenslied boeken voor uw feest of bedrijfsfeest?

prijs op aanvraag
Sieneke boeken feest.jpg
vizAurXGeuI
PQXjmxV Dxs
VWQeWuxub
Xg LmNuVk
CCifQRfR
TZqGrVwjU
Sieneke boeken feest.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Sieneke
Starttijd:  
Eindtijd:  
Geschikt voor: Bedrijfsfeest, Feest, Overig

Sieneke boeken

De Nederlandse zangeres die op jonge leeftijd werd ontdekt door Marianne Weber, werd pas echt bekend bij het grote (internationale) publiek door haar deelname aan het Eurovisisongfestival in 2010. Helaas strandde zij in de halve finale van het Eurovisiesongfestival, maar dat betekende niet dat Sieneke snel werd vergeten. Met haar nummer Sha-la-lie zorgde was ze nog lang te horen in de Nederlandse kroegen en festivals. Niet alleen haar muzikale carriere bleef doorgaan, maar ook was ze vaker te zien op tv. Zij deed onder andere mee met televisie programma's zoals Sterren dansen op het ijs en Shopping Queens Vips. Daarnaast is zij nu ook te boeken voor uw feest, festival of bedrijfsfeest.

Boekingen van Sieneke

Nadat Marianne Weber Sieneke ontdekte begon haar muzikale carriere een boost te krijgen. Sieneke bracht in 2007 al een einge cd uit. De cd bestond uit verschillende covers uit voonamelijk de jaren '80. Na enkele optredens en shows gegeven te hebben, besloot ze haar opleiding af te maken. MEt haar kappersopleiding op zak won ze de nationale songfestival in Nederland. Na vele singles en drie albums besloot Sieneke een frisse start te maken. Met een sterk team achter haar en natuurlijk nog met de steun van Marianne weber besloot ze van platenmaatschappij te wisselen en bracht ze haar nieuwe hit Waar blijft nou de wijn? uit. Met dit nummer laat ze Nederland weer zien dat de prinses van het levenslied weer helemaal fris en fruitig terug is.

Wilt u Sieneke boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Vergelijkbare acts

Iris Kroes boeken

Iris Kroes boeken

3 Beoordelingen

Iris Kroes geeft met haar prachtige stem en harpspel vele mensen kippenvel.

€ 1695 - € 2880
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.