Jort Boeken

Jort is een ervaren saxofonist die de perfecte sax sound heeft (met en zonder DJ) voor uw evenement. Hij is een echte entertainer die contact maakt met de gasten. Deze top saxofonist is te boeken voor verjaardagen, huwelijken, recepties en bedrijfsfeesten.

Jort zelf hierover: Loyaliteit en betrouwbaarheid staan bij mij hoog in het vaandel. Daarom vind ik goed contact met de klant belangrijk. Ik werk al jaren met vaste DJ's (1e video). Wij staan altijd voor u klaar om het dak eraf te laten gaan (2e video). Ook kunt u met uw eigen DJ komen. Ik treed ook alleen op en draai dan zelf. Naast mijn jaarlijkse tour door Curaçao (Wet&Wild, Bluebay, MOOD, Cabana) speel ik veel in Nederland en Europa. Als saxofonist sta ik op de CD van de ex-toetsenist van de wereldberoemde band 'the Who'. Ook maakte ik mijn eigen CD met mijn band welke oa met TOTO en Snowy White speelde en waarmee ik ook het voorprogramma deed van de Amerikaanse top-fusion act "the Yellow Jackets" U kunt gerust vragen stellen.

Boekingen Jort

Wilt u Jort huren? Deze Live Saxofonist is te boeken voor uw bruiloft, receptie, feest, borrel, jubileum en verjaardag. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan.