Tuinfeest

Genieten van een tuinfeest, compleet georganiseerd!

prijs op aanvraag
tuinfeest boeken
Coverband boeken
feest band
tuinfeest boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Tuinfeest
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Uw tuinfeest geregeld door Evenses

U bent van plan om een tuinfeest te organiseren. Uitstekende keuze! Een tuinfeest organiseren via Evenses zorgt ervoor dat uw dag onvergetelijk is. Wij als Evenses zullen al het entertainment organiseren voor uw tuinfeest passend bij uw voorkeuren. Op deze manier garanderen wij u dat het tuinfeest compleet is aangepast naar uw smaak.

De volgende dingen regelen wij voor u!

  • Entertainment
  • Catering
  • Decoratie
  • Fotograaf
  • Videograaf

Het is mogelijk aanpassingen te doen in ons voorstel. In overleg stellen we het feest samen!

Entertainment

Bij Evenses kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod van verschillende artiesten. Een perfecte keuze voor een feestelijke sfeer op uw tuinfeest zijn John & Mr. Smith. De spetterende show van deze DJ & live saxofonist zullen ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan. Vanzelfsprekend hebben wij nog veel andere artiesten waar u voor kunt kiezen.

Catering

Ook de catering kunt u via Evenses uit handen geven. Op uw tuinfeest is het natuurlijk het leukst om een aantal kleine hapjes te serveren aan uw gasten. Wij zullen een heerlijke selectie maken van hartige en zoete hapjes. Daarbij bieden wij ook drankpakketten aan met alcoholische en/of non-alcoholische dranken. Kortom, genoeg keuze voor uw tuinfeest!

Catering.jpg

Decoratie

De juiste decoratie kiezen voor uw tuinfeest is natuurlijk best lastig, maar wel belangrijk. Met decoratie kunt u de gewenste sfeer creëren die u wilt uitstralen op uw tuinfeest, bijvoorbeeld een specifiek thema. Denk aan slingers, ballonnen, tenten en nog veel meer! Alles wordt voor u op maat geleverd en opgebouwd. Bij het maken van het design voor uw feest wordt rekening gehouden met al uw voorkeuren voor de decoratie.

Decoratie.jpg

Fotograaf

Het is natuurlijk erg leuk om uw tuinfeest eeuwig te herinneren via geschoten foto's op het evenement. Fotograaf Cecile zal een mooie fotoreportage maken van deze dag. Op deze manier kunt u altijd terugkijken op een geslaagd tuinfeest! De nabewerking zit hier ook bij inclusief een fotoalbum van de dag.

Fotograaf Cecile.jpg

Videograaf

Natuurlijk is het hebben van videobeelden van uw tuinfeest een fantastische toevoeging. De videograaf zal een mooie after movie maken van de momenten die vastgelegd zijn. Bewegende beelden zijn een leuke andere manier voor het herinneren van uw tuinfeest, omdat de momenten echt herbeleefd worden.

Vergelijkbare acts

Winter tuinfeest

Winter tuinfeest

Ook al is het warm of koud, de gezelligste feesten vier je met een winter thema

prijs op aanvraag
Hollywood feest

Hollywood feest

Ga voor een volledig verzorgd feestje met die echte Hollywood glamour!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.