Miss-C, een authentieke stem waarmee ze op elk soort publiek weet in te spelen. Via Evenses kunt u deze act tegen aantrekkelijke voorwaarden boeken. Ze is te huren voor diverse evenementen: denk hierbij aan uw bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag en feest.

Een artieste die breed inzetbaar is en aangenaam is om naar te luisteren: Miss-C. Met een mix van nummers uit de recente hitlijsten en klassiekers biedt ze voor elk wat wils. Door de jarenlange begeleiding van ervaren muzikanten is zij in staat kwaliteit te leveren en elk evenement om te toveren tot een succes. Muziek maken is altijd al haar passie geweest en dat is te zien in het resultaat. Miss-C is in te zetten in verschillende formaties: zo kan zij solo geboekt worden, als duo/trio komen en ze kan met een volledige band komen.

Wilt u Miss-C boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest of verjaardag. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.