Jazzy Little Xmas is een kerstbandje (standaard in duo formatie) en brengt een intiem en jazzy kerstrepertoire met uw lievelings Old Timers zoals 'Santa Baby' en 'White Christmas'. Nummers gezongen door zowel Frank Sinatra als Louis Armstrong of zelfs Marilyn Monroe. Perfect voor een kerstborrel, een familiefeest of een bedrijfsbijeenkomst. De zangeres is in 2011 afgestudeerd op het conservatorium van Amsterdam. Haar expressieve en ontroerende manier van zingen maakt het kerstplaatje compleet.

De band bestaat uit een zangeres en gitarist. De band kan worden uitgebreid met een drummers, violist, bassist en/of tweede zangeres. U kunt de band dus op uw persoonlijke wensen en voorkeuren laten aansluiten.

Repertoirelijst

All I want for Christmas is you 
Oh holy night
Santa Baby
The Christmas Song
The Snow it melts the soonest 
White Christmas
Fly me to the moon - Frank Sinatra
Let it snow! Let it snow! Let it snow!
What are you doing on Christmas Eve
I'll be home for christmas
Last christmas
I’ve got you under my skin - Frank Sinatra
Santa Claus is coming to town - 
The Secret of Christmas - Doris Day
Have yourself a Merry Little Christmas - Ella Fitzgerald
I see Fire - Ed Sheeran
Ave Maria - Schubert
Mary's boy child - Harry Bellafonte
Last Christmas - Wham!

Wilt u Jazzy Little Xmas boeken voor uw kerstborrel, bedrijfsfeest of familiefeest? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en diner. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.