Jenny Lena kerstspecial

Jenny Lena gebruikt haar prachtige stem nu ook voor een kerstrepertoire, wees er vroeg bij want haar agenda stroomt snel vol!

prijs op aanvraag
Jennie Lena boeken kerst
fNubvXmjzz
Jennie Lena boeken kerst
Controleer nu de beschikbaarheid van Jenny Lena kerstspecial
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Wie is Jenny Lena?

Jennie Lena zingt vanuit haar hart, dit zorgt ervoor dat haar optredens authentiek en rauw zijn, met een verschillende muzikale stijlen, Waaronder Soul R&B Gospel en Funk. Met haar stem maakt ze contact met haar luisteraars, maar brengt ook verhalen over. Deze manier van zingen zorgt dan ook vaak voor ontroering bij het publiek.

In 2009 begon ze als achtergrondzangeres te werken bij Postmen en Anouk, maar al snel begon ze haar eigen liedjes te schrijven, op te nemen en op het podium te brengen. In 2010 bracht ze voor het eerst haar eigen album uit. Ze werd snel opgemerkt en haar carrière begon van de grond te komen. Jenny verscheen niet alleen regelmatig in populaire Nederlandse tv- en radioprogramma's, maar opende ook voor Joss Stone, die haar uitnodigde om deel te nemen aan haar Europese tournee. Daarna trad zij op in vele hoofdsteden in Europa, Azië en de Verenigde Staten, waaronder het legendarische Apollo Theater in Harlem, New York.

TVOH

Jennie Lena deed in 2015 auditie bij The Voice of Holland, ze werd hierbij begeleid door haar coach Anouk. Jennie Lena schopte het tot aan de finale. Voor haar deelname van The Voice of Holland was er al sprake van een carrière in de zangindustrie. Hiervoor schreef zij enkele nummers voor andere artiesten. Niet alleen in Nederland is Jennie Lena opgemerkt door het publiek, ook in het buitenland viel zij op. Haar auditie ging viral, waardoor ze bij bekende artiesten zoals Perez Hilton en Kelly Clarkson zelfs niet onopgemerkt kon blijven.

Jennie Lena voor kerst boeken?

Zou u graag Jennie Lena willen boeken voor uw Kerstfeest, Kerstmarkt, andere gelegenheid of heeft u nog vragen? Neem dan eens contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag met uw vragen!

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, Daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten. Jennie Lena boekingen zorgen altijd voor veel plezier.

Vergelijkbare acts

De Kersttroubadour

De Kersttroubadour

De Quiztroubadour steekt voor de feestdagen zijn show in een rood met wit jasje en presenteert zichzelf als de Kersttroubadour!

€ 795 - € 1510
The Piano Man

The Piano Man

45 Beoordelingen

Een professionele allround pianist, die ieder bestaand lied speelt.

€ 595 - € 1310
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.