De Eenzame Vrouw

Het typetje 'De Eenzame Vrouw' zorgt voor grappige momenten op uw evenement of bedrijfsfeest.

4,7 uit 5 sterren
€ 695 - € 1530
bruidtypetje.jpg
mYhSTvhxYbw
bruidtypetje.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van De Eenzame Vrouw
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Ontmoet Charlotte, de Eenzame Vrouw. Op Tinder, Bumble en alle andere datingapps wordt haar iedere keer beloofd dat ze echt de vrouw van zijn dromen is! Elke keer hoort Charlotte weer de bekende woorden: 'we gaan trouwen!' Hij blijft nu dus echt voor áltijd bij haar...

Ze weet ondertussen alles over hem, zijn familie en vrienden en komt gelijk maar kennismaken met iedereen. Niets staat nog in de weg voor een sprookjes huwelijk met Charlotte! Of toch wel…?

Een typetje zorgt door middel van humor, bizarre wendingen en interactie met het publiek, voor veel sfeer op elke gelegenheid. Uw gasten zullen binnen no-time een glimlach op hun gezicht hebben door de onverwachte en humoristische wendingen, die onze acts aan uw gelegenheid toevoegen. Onze types zijn professionele acteurs, met jarenlange ervaring. Hierdoor zijn zij altijd in staat om in te spelen op de sfeer op elke gelegenheid, ongeacht het publiek of het soort feest.

Onze typetjes kunt u op twee verschillende manieren het entertainment laten verzorgen op uw feest, namelijk:

1.         ‘Persoonlijk’, dit houdt in, onze acteur zal contact opnemen met u of de contactpersoon om informatie te verzamelen over de persoon of personen om een act samen te stellen die niet alleen leuk is, maar ook erg persoonlijk. Hij of zij komt zeker in het zonnetje te staan. Deze optie is echter wel voor een korte duur, namelijk maximaal 30 minuten, en zeer geschikt voor verjaardagen en jubileums. Indien u de acteur langer wenst, bekijk dan optie 2.

2.         ‘Allround typetje’, is gebaseerd op improvisatie, zo ontstaan de meest spontane en grappigste scenario’s. Onze allround typetjes zijn voor allerlei verschillende gelegenheden te boeken, of het nu voor een festival is of voor bij de opening van een nieuw kantoor. Zoekt u een typetje voor een langere periode, dan is een allround typetje de beste keuze.

Natuurlijk is het ook mogelijk om beide opties te combineren. Duur van het optreden is sterk afhankelijk van de gelegenheid, gewenste act en uw persoonlijke voorkeuren.

Wilt u ook een komische, bijzondere act huren op uw feest, opening, verjaardag, evenement, bruiloft of jubileum? Via onze websites kunt u de leukste acts boeken!

3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Theresa
5 uit 5 sterren
Een ontzettend leuk en verrassend optreden met veel humor tijdens de kerstbijeenkomst van onze organisatie. Echt een aanrader! Bedankt!
Robin
5 uit 5 sterren
Wat hebben we enorm met je gelachen. Typetje 'Eenzame Vrouw' is geweldig! Dank je wel voor de geweldige bijdrage aan ons personeelsfeest.
Maaike
4 uit 5 sterren
We hebben enorm genoten!

Vergelijkbare acts

Dronken Trijntje

Dronken Trijntje

4 Beoordelingen

Trijntje is expert in te ver in het glaasje kijken, maar daarom wel dubbel zo gezellig

€ 395 - € 990
Handlezeres Salina

Handlezeres Salina

3 Beoordelingen

Handlezeres Salina voorspelt de toekomst van uw gasten door middel van handlezen.

€ 695 - € 1530
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.