Op iedere gelegenheid zijn foto's van toegevoegde waarde en ontzettend leuk voor u en uw gasten. Nu heeft COVID-19 nog steeds een grote invloed op alle gelegenheden en evenementen, en is een fotohokje met touchscreen niet de meest veilige situatie. Allemaal met dezelfde handen het scherm aanraken is momenteel niet gewenst en daarom is er bij deze coronaproof fotozuil een variant bedacht. Bij de fotozuil wordt een voetpedaal meegeleverd, waardoor het gebruik van de handen overbodig is geworden. Er zijn 2 voetpedalen aanwezig met daar op de letters A en B, om het scherm zijn ook de letters A en B te zien zodat het volkomen duidelijk is wat te doen om dat perfecte plaatje te schieten.

De foto's worden meteen uitgeprint en zorgen zo voor een memorabel aandenken aan uw gelegenheid. Naast foto's kan deze fotozuil ook korte video's maken. Gasten kunnen zo een video boodschap inspreken of een gewoon een grappig filmpje opnemen. Beide zorgen voor een mooi aandenken. Als extraatje wordt naderhand al het beeldmateriaal via een usb-stick opgestuurd, zodat u het ook digitaal nogmaals met vrienden en familie kunt terugkijken.

Deze fotozuil is perfect om te boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, diner party of elk ander evenement.

Wilt u de coronaproof fotozuil boeken voor uw verjaardag, gala of trouwfeest? Deze act is via Evenses te huren voor uw feestpartij of jubileum. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om u te helpen met de juiste entertainment invulling van uw gelegenheid.