Big, Black & Beautiful boeken

Big, Black & Beautiful is een zanggroep, bestaande uit Rocq-E Harrell, Lucretia van der Vloot en Michelle David. Big Black & Beautiful is opgericht in 2002 door Bos Theaterproducties. De drie dames zorgen voor veel soul en blazen bij elke show het dak eraf met hun krachtige stemmen.

De dames worden gezien als een energieke en krachtige groep, die doet denken aan 'The Supremes' en 'The Emotions'. Ze hebben tot nu toe vier theatervoorstelling op hun naam staan en treden daarnaast regelmatig in het land op. In 2010  geven de dames eenmalig een concert in de Heineken Music Hall. Het concert werd opgedragen aan hun tourmanager Patrick Stephan die vlak voor het concert overleed. In 'Studio 9', een programma van de TROS, zijn de dames te zien samen met Tim Knol. Zij kregen 48 uur de tijd om een nieuw liedje te schrijven en te produceren. Van september 2014 tot en met februari 2015 was de Big, Black & Beautiful voor het laatst te zien in de theaters.

Boekingen Big, Black & Beautiful

Wilt u BBB boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en verjaardagsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beatwoorden over het boeken van de dames groep Big, Black & Beautiful.