Apres ski party organiseren

Wordt uw aankomende feest een apres ski party?

prijs op aanvraag
apres ski part organiseren
bHxqfu
zXBibhyk
DvfXhbhBnw
Artiest boeken
band boeken
feest organiseren
Nederlandse artiesten
apres ski part organiseren
Controleer nu de beschikbaarheid van Apres ski party organiseren
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Apres ski party organiseren?

Kwik is geleidelijk onder nul gedaald, skigebieden zijn weer wit geworden en veel wintersportgebieden zijn officieel begonnen met het wintersportseizoen. De komt eraan. Spannende wintersport, berglucht in de vroege ochtend en apres ski party tot in de vroege uurtjes! Veel mensen kijken hier het hele jaar naar uit. Doet u niet aan wintersport, maar wilt u wel meedoen aan een apres ski party? Wij helpen u aan uw ultieme apres ski feest. Het bespaart u daardoor tijd en wij zorgen voor al het entertainment voor uw feest. Wij laten u inspireren met enkele toffe ideeën zodat u thuis een apres ski party kunt organiseren waar uw gasten nog lang aan zullen denken.

Dit word er gelegeld voor uw apres ski party

Laat ons weten wat uw wensen zijn zodat wij uw feestje tot op de details kunnen perfectioneren

Het perfecte thema het hele jaar door

Apres ski betekent "na het skiën". Skiën betekent voor veel mensen een feestje bijwonen na een dag wintersport. Wintersporters gaan vaak een drankje doen na een dag skiën of snowboarden op de piste of aan de voet van de berg. Deze après-ski feesten zijn altijd gezellig in een houten huisjes, met bier en likeur, après-ski muziek, wintersportkleding en heel veel gezelligheid.

In de kauw wilt u al gauw bij een kampvuur staan of een elektrische heater. Of even genieten van een warme choco op een comfortabel bankje. Wij zorgen ervoor dat u de juiste decoraties tijdens uw apres ski feest zult hebben! Après-ski is de laatste jaren steeds populairder geworden. Zo komen veel bekende DJ's naar de wintersportgebieden om elk jaar deel te nemen aan het grootste après-ski feest.

Apres ski party organiseren.jpeg

Entertainment voor uw apres ski party

In Nederland wordt apres ski ook gezien als een muziekstijl. Het maakt niet uit of u nog nooit in wintersport bent geweest of in welk skigebied u bent geweest. Er is altijd en overal apres ski classics te vinden. Nadat het deuntje klonk, begon de zanger te zingen en iedereen zingt met man en macht mee. Enkele van de beroemde apres ski party classics die iedereen zeker kan kennen: "Anton aus Tirol", "Mama Laudaaa" en "Atemlos durch die Nacht". Natuurlijk zijn ook de populaire liedjes van de Nederlandse apres ski parties erg aantrekkelijk. Op een apres ski party vergeet u nooit de zangers als Lawineboys, Snollebollekes en Frans Duijts. Bestaande liedjes worden meestal gecoverd in een echte apres ski party variant. Zoekt u nou een perfecte DJ voor uw apres ski party? Wij bij Evenses zullen de dikste hits voor uw feest verzorgen:

Apres ski DJ.jpg

Catering voor uw apres ski party

Naast de gezellige sfeer en de liters bier mag het bittergarnituur natuurlijk niet ontbreken. Zoekt u simpel een borrelplank of liever een meer uitgebreide optie voor hapjes tijdens uw apres ski party? Kijk dan eens hier voor de mogelijkheden.
Wordt er verder zelf bier en andere drank geregeld op uw apres ski feest of had u nog drank nodig? Bij Evenses kunt u gemakkelijk drank arrangementen bestellen voor uw apres ski feest. Heeft u een beslissing gemaakt? Laat het ons weten en wij regelen alles voor uw feest!

Apres ski snacks.jpg

Vergelijkbare acts

Schoolfeest

Schoolfeest

Boek een compleet georganiseerd schoolfeest!

prijs op aanvraag
Hippie feest

Hippie feest

Kom in de flower power vibes met uw eigen hippie feest!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.