< Terug naar overzicht

Treasure

Treasure is een 9 koppige allround coverband. Ze spelen de beste hits van toen en nu.
vanaf: 
€1895,-
5

Referenties

"Wauw, wat een feest! Ze knalden echt van het podium Volgende keer als ik een feest geef, zal ik zeker aan Treasure denken. Iedereen genoot volop!"
Trix
5
"Treasure speelde op de bruiloft van mijn broer. Wat was het leuk! Ze zorgden ervoor dat letterlijk iedereen de dansvloer opging. Zelf mijn oude opaatje stond te dansen. Echt een aanrader!"
Tom de Best
5
"De band zorgde echt voor een goede, gezellige sfeer op het bedrijfsfeest. Een goede repertoire, met veel bekende nummers."
Klaas
4

Treasure

Treasure is een echte allround coverband en bestaat uit 9 personen. De band speelt een ideale mix van covers in de genres pop, soul en dance. Ze zorgen voor een onvergetelijke muzikale ervaring. Treasure kunt u bij Evenses boeken voor diverse gelegenheden, zoals festivals, bruiloften, feest en bedrijfsfeesten. Met Treasure heeft u gegarandeerd een knallende avond.

 

De leden van Treasure komen uit alle muziek- en windstreken. Hun passie voor pop, soul en dance muziek brengt ze bij elkaar. Met hun passie voor muziek maken ze overal een feestje van. Ze genieten van muziek maken en stralen dat dan ook uit op het podium. Treasure bestaat uit enthousiaste en ervaren muzikanten. De band bestaat uit twee vocalisten, drie strakke blazers, gitaristen, een pianist en een drummer. Het repertoire van de band bestaat over het algemeen uit nummers vol met energie, maar ze spelen ook rustigere nummers.

 

Wilt u allround coverband Treasure boeken voor uw borrel, trouwfeest of pleinfeest? Deze act is via Evenses te huren voor uw festival en opening. Vul het offerte formulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

videozuil huren verjaardag

Videogastenboek

Videogastenboek

Videogastenboek

Videogastenboek Een korte video opname van al uw gasten. Een leuke herinnering met het videogastenboek! €350,- Lees meer
dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ DJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid. €445,- Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer Heldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven. €595,- Lees meer
Ingmar boeken feest

Ingmar

Zanger, Gitarist

Ingmar

Zanger, Gitarist Deze zanger-gitarist speelt met veel charme en soul de mooiste muziek van toen en nu. €495,- Lees meer

Repertoire

Genres

  • Pop
  • Rock
  • Disco
  • Soul