Treasure is een echte allround coverband en bestaat uit 9 personen.

De band speelt een ideale mix van covers in de genres pop, soul en dance. Ze zorgen voor een onvergetelijke muzikale ervaring. Treasure kunt u bij Evenses boeken voor diverse gelegenheden, zoals festivals, bruiloften, feest en bedrijfsfeesten.

De leden van Treasure komen uit alle muziek- en windstreken. Hun passie voor pop, soul en dance muziek brengt ze bij elkaar. Met hun passie voor muziek maken ze overal een feestje van. Ze genieten van muziek maken en stralen dat dan ook uit op het podium. Treasure bestaat uit enthousiaste en ervaren muzikanten. De band bestaat uit twee vocalisten, drie strakke blazers, gitaristen, een pianist en een drummer. Het repertoire van de band bestaat over het algemeen uit nummers vol met energie waaronder de meest bekende hits van nu, medleys en mash — ups, maar ze spelen ook rustigere nummers. Een optreden van Treasure is interactief, dansbaar en geheel live!

Wilt u allround coverband Treasure boeken voor uw borrel, trouwfeest of pleinfeest? Deze act is via Evenses te huren voor uw festival en opening. Vul het offerte formulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen