5 acts voor kinderfeestjes

Ballon Artiest boeken kinderfeest.png

Acts voor kinderfeestjes

Is uw kind binnenkort jarig en wilt u graag een verjaardagsfeestje voor hem of haar organiseren? Dan wilt u natuurlijk dat het een origineel kinderfeestje wordt. Een feestje waar de kinderen met een grote glimlach rondlopen. Evenses denkt graag met u mee. Zo bieden wij meerdere acts aan die perfect zijn voor een kinderfeestje.

Het maakt niet uit of u een kinderfeestje voor een vijfjarige, negenjarige of elfjarige wilt organiseren. Wij bieden meerdere vormen van entertainment aan dat bij verschillende leeftijden past, zoals verschillende acts.

1. Goochelaar

Kinderen vinden magie geweldig. Een goochelaar is dan ook dé act voor het kinderfeestje van uw zoon of dochter. Deze zorgt voor heel wat sensationele verrassingen. Evenses werkt samen met meerdere goochelaars die indrukwekkende goocheltrucs op kinderfeesten showen. Zo huurt u bij ons de volgende goochelaars:

Mister Magic: goochelaar Mister Magic laat spannende trucs zien en verzorgt een complete show waar alle kinderen (en ouders) van genieten

Magic Marcus: de interactieve kindershows van Magic Marcus zorgen voor veel sensatie. De kinderen worden intensief betrokken bij de wonderlijke gebeurtenissen in de show. Ze zullen zelfs gaan toveren!

Goochelaar Jerry: de shows van Jerry zijn indrukwekkend voor jong en oud. Deze vingervlugge goochelaar doet iedereen versteld staan.

2. Ballonnen artiest

Kleurrijke ballonnen doen het altijd goed bij kinderen, vooral wanneer deze in een mooie vorm worden gevouwen. Onze ballonnen artiest brengt kleurrijk vermaak voor kinderen van alle leeftijden. Hij vouwt voor iedereen iets moois. Alle kinderen gaan dan ook tevreden naar huis met een mooie ballonnencreatie. Tijdens het ballonvouwen vermaakt hij de kids ook nog eens met kleine goocheltrucs en grapjes. Zoekt u nog een extra activiteit voor het kinderfeestje? Dan behoort een workshop ballonvouwen tot de mogelijkheden.

3. Een grappig typetje

Een grappig typetje verzorgt hilarisch entertainment dat de kinderen niet snel zullen vergeten. Bovendien vermaakt een typetje de kinderen op humoristische wijze met leuke, grappige trucjes. Met een opvallend, hilarisch typetje op het kinderfeestje hebben de kids continu lol. De volgende typetjes zijn perfect voor een verjaardagsfeestje:

Patron & Doffie: de twee kabouters Patron & Doffie komen uit het verre Diamanta naar Nederland met een missie. Ze zijn hier om de schatkist te openen. Iets dat ze niet gemakkelijk afgaat en waarbij ze de kinderen om hulp vragen.

De Muzikale Knuffelbeer: de Muzikale Knuffelbeer speelt alle bekende kinderliedjes en geeft een ‘beregoede’ show. Hij zorgt ervoor dat het verjaardagspartijtje een groot feest wordt.

Lakei Louie: deze entertainer heeft een ruime ervaring met het verzorgen van kindershows. Zo heeft hij een show gegeven voor 600 kinderen van drie scholen. De  hoffelijke lakei Louie zorgt ervoor dat het de kinderen niets tekort komt. Bovendien kan hij heel goed goochelen en maakt hij de prachtigste ballonfiguren.

4. Een sneltekenaar

Een andere leuke act voor een kinderfeestje is de sneltekenaar. Deze maakt vol enthousiasme een grappige karikatuur van de jarige job of jet en de andere kinderen. Als u een sneltekenaar bij Evenses boekt, brengt deze het benodigde materiaal mee. U hoeft zelf dus niets te regelen. Een sneltekenaar zorgt voor een prachtige, blijvende herinnering voor uw kind en zijn of haar vriendjes of vriendinnetjes. Bij ons boekt u de volgende sneltekenaars:

Sneltekenaar Bas: binnen 6 minuten tekent sneltekenaar Bas een karikatuurtekening van de kinderen. Hij kan een grappige cartoon maken van meerdere kinderen. De kids vinden de tekeningen fantastisch en na afloop van het feestje gaan ze allemaal met een tekening naar huis.

Sneltekenaar Willy: sneltekenaar Willy maakt leuke tekeningen van de kinderen waar de kids trots op zijn. Naast het tekenen kan hij ook een cartoons tekenen, schilderen of zelfs een workshop verzorgen.

Sneltekenaar Marijn: deze sneltekenaar tekent de leukste karikaturen voor het kinderfeestje van uw zoon of dochter. Hij gaat zeer secuur en netjes te werk en zorgt ervoor dat de kids met een lach op hun gezicht naar huis toe gaan.

Sneltekenaar Johnny : een sneltekenaar die de grappigste tekeningen maakt in kleur of zwart/wit. Dit mag u zelf bepalen. Johnny maakt tekeningen op A3- of A4-formaat, maar ook op een kleinere ondergrond.

5. Jongleur Danny

Jongleren heeft altijd een grote aantrekkingskracht op kinderen. Met een sensationele show van een professionele jongleur boekt u dan ook succes. Jongleur Danny verzorgt diverse jongleur acts en is een echte professional. Zo ging hij naar de professionele circusschool, waar hij tal van acts heeft geleerd. Hij geeft een onwijs gave show, waar alle kinderen van onder de indruk zijn.

Magische snoepjes

Bij een kinderfeestje horen natuurlijk traktaties. Met de Sweet Prints die uit de 3D-printer verschijnen, maakt uw ieder kind blij. De kinderen ontwerpen de magische snoepjes zelf en deze smaken nog heerlijk ook. De printer kan verschillende vormen printen, zoals een eigen selfie van suiker of een ander zelfgemaakt ontwerp. De Sweet Printer heeft meer dan 100 verschillende vormen en lay-outs. Als u een Sweet Printer huurt, komt er standaard een photobooth mee. De printer kan de foto’s die in de photobooth worden gemaakt in snoep uitprinten.

Een themafeestje

Wilt uw kind een verjaardagsfeestje geven in een bepaald thema? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij toveren het verjaardagsfeestje van uw zoon of dochter om tot het gewenste thema. Het feestje wordt volledig verzorgd met muziek en acts, zodat de kids non-stop worden vermaakt. Met dit volle programma wordt het kinderfeestje een onvergetelijke middag. Wat dacht u bijvoorbeeld van een foute party of een hippie feestje? Natuurlijk is het ook mogelijk om een ander thema te kiezen dat beter bij uw kind past. Evenses biedt voor ieder kinderfeestje een leuke oplossing.

Hulp of advies nodig?

Weet u niet goed welke act geschikt is voor het kinderfeestje van uw zoon of dochter? Of wilt u een groot verjaardagsfeest organiseren en kunt u wel wat hulp en/of advies gebruiken? Dan staan de event managers van Evenses voor u klaar. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en bieden u diverse oplossingen voor een succesvol kinderfeest. Neem gerust eens contact met ons op. Wij zijn bereikbaar per e-mail, telefoon of stel uw vraag direct in het chatvenster op de website.Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar