Mister James

19 keer aangevraagd

Deze zingende DJ combineert het beste van twee werelden: een live zanger en top dj in één!

4,8 uit 5 sterren
€ 695 - € 1530
DJ-Zanger-boeken-trouwfeest.jpg
sWps KvwVzc
LDufMgxB
O J iArrntU
U mOlhbLI
flhHpwzB
mister james
dj boeken
DJ-Zanger-boeken-trouwfeest.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Mister James
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Deze zingende DJ draait uw gehele feest de lekkerste muziek.

Gedurende het feest geeft deze geweldige live artiest meerdere live optredens waarbij hij de leukste nummers zingt. Deze veelzijdige zanger is op elke gelegenheid en locatie inzetbaar. Mister James kan een spetterende feestavond bezorgen met een allround feest repertoire, maar een stijlvol optreden met rustige muziek is ook mogelijk. Het optreden kan avondvullend zijn, maar kortere shows als tape-act zijn ook mogelijk.

Zanger & DJ Mister James heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot professioneel vocalist, frontman en performer. Hij draait en zingt muziek in uiteenlopende genres en stijlen, altijd herkenbaar, maar met een eigen identiteit. Pop, rock en soul, maar ook r&b, dance en Nederlandstalig zijn ruimschoots vertegenwoordigd in zijn verrassende repertoire. Heeft u bijzondere muziekvoorkeuren? Geef deze door, wij houden hier graag rekening mee. De optredens van de zingende dj worden gebracht met enthousiasme, vakmanschap en overtuiging. Zanger / DJ Mister James is te boeken voor elk type feest: uw bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag, huwelijk, jubileum, braderie, etc.

Wilt u deze leuke zingende dj zanger huren voor uw trouwfeest, dorpsfeest of evenement? Zanger en DJ Mister James’ is te boeken via deze website. Dit kan voor zowel avondvullende optredens als kortere optredens als tape-act. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Repertoire Mister James

Genres

Rock
Pop
Dance
Soul
House
Disco
4 Beoordelingen
4,8 uit 5 sterren
Leon van der Marel
5 uit 5 sterren
Vanaf het moment dat Mister James begon te draaien en spelen, voelde ik meteen dat er iets goed aan zat te komen. Hij heeft geweldige interactie met het publiek.
Joost, Zwolle
4 uit 5 sterren
We hebben lang gezocht naar passend entertainment voor onze bruiloft en twijfelden tussen een band of een dj. Later kwamen we achter het concept van een DJ met live zanger. Tijdens het feest bleek het een schot in de roos: wat een avond hebben we gehad!
Diana & Lynn
5 uit 5 sterren
Dit was de tweede keer dat wij Mister James hebben geboekt, en wij zijn weer ruim tevreden over het optreden. Hij is spontaan, enthousiast en iedereen kan zien dat hij plezier heeft in het optreden!
Liset en Jos Nijkerk
5 uit 5 sterren
Wij willen jou onwijs bedanken voor jouw grote bijdrage aan het succesvolle verloop van de avond. Voor ons was het de precies de avond zoals wij wilden. Er was geen moment dat de dansvloer leeg was. We hadden ons geen betere zanger/dj/entertainer kunnen wensen.
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.