SiSeventy!

Deze one man band brengt de sixties en de seventies helemaal terug!

5 uit 5 sterren
€ 395 - € 990
SiSeventy - 17.jpg
eXVjVMSRk
kVaazLI
sisevinty boeken
Artiest boeken
SiSeventy - 17.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van SiSeventy!
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Wilt u 'SiSeventy!' boeken voor uw personeelsfeest, evenement of gala?

De naam 'SiSeventy' is afgeleid van de muziekstijl die door deze One Man Band live ten horen wordt gebracht, de sixties and de seventies! Ook behoren de jaren 50 en 80, de nederpop van al die jaren en country tot de specialiteit van deze zanger / gitarist.

Deze 'one man band' is al vanaf jongs af aan bezig met muziek en heeft veel ervaring opgebouwd in de muziekbranche. Hij heeft op vele Centerparcs vakantieparken mogen entertainen en ook op Gran Dorado heeft hij verschillende soorten publiek mogen vermaken. Krijgt u een warm gevoel bij het horen van de namen Boudewijn de Groot, Kadanz, CCR, The Cats, Sandy Coast, Doe Maar, Frank Boeijen, The Beatles, Het Goede Doel en The Eagles? Dan is 'SiSeventy' de juiste act voor u! Deze muzikant is ook te boeken met een akoestische drums en/of gitaar zo krijgt u nog meer het live gevoel en het geluid van de orkesten van toen. Door zijn veelzijdige stem bekroond met een ruw randje, wordt luisteren naar deze zanger-gitarist een genot en dat maakt hem tot een uniek concept.

Wilt u 'SiSeventy!' boeken voor uw personeelsfeest, evenement of gala? Deze muzikale act van 'SiSeventy!' is nu in te huren voor bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, diners, borrels en evenementen. Vul het contactformulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden!

3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Johannes Goud
5 uit 5 sterren
Heb hem een paar jaar geleden zien optreden toen wij op vakantie waren in Centerparks Zandvoort. Het was een genot om naar te luisteren. Ook de interactie die hij met het publiek had was TOP. Zou hem zeker boeken voor mijn volgende feest.
Wilma van der Meer
5 uit 5 sterren
SiSeventy heeft gezongen op ons 10 jarig huwelijksfeest. Met zijn mooie stem heeft hij het publiek uitstekend vermaakt. We waren er heel erg blij mee, Bedankt!!
Henk Akkerman
5 uit 5 sterren
Als je een gezellige sfeer wilt geven aan je feest moet je SiSeventy uitnodigen. Hij geeft een leuke sfeer aan je feest!!
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.