Wilt u 'SiSeventy!' boeken voor uw personeelsfeest, evenement of gala?

De naam 'SiSeventy' is afgeleid van de muziekstijl die door deze One Man Band live ten horen wordt gebracht, de sixties and de seventies! Ook behoren de jaren 50 en 80, de nederpop van al die jaren en country tot de specialiteit van deze zanger / gitarist.

Deze 'one man band' is al vanaf jongs af aan bezig met muziek en heeft veel ervaring opgebouwd in de muziekbranche. Hij heeft op vele Centerparcs vakantieparken mogen entertainen en ook op Gran Dorado heeft hij verschillende soorten publiek mogen vermaken. Krijgt u een warm gevoel bij het horen van de namen Boudewijn de Groot, Kadanz, CCR, The Cats, Sandy Coast, Doe Maar, Frank Boeijen, The Beatles, Het Goede Doel en The Eagles? Dan is 'SiSeventy' de juiste act voor u! Deze muzikant is ook te boeken met een akoestische drums en/of gitaar zo krijgt u nog meer het live gevoel en het geluid van de orkesten van toen. Door zijn veelzijdige stem bekroond met een ruw randje, wordt luisteren naar deze zanger-gitarist een genot en dat maakt hem tot een uniek concept.

Wilt u 'SiSeventy!' boeken voor uw personeelsfeest, evenement of gala? Deze muzikale act van 'SiSeventy!' is nu in te huren voor bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, diners, borrels en evenementen. Vul het contactformulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden!