Zou u graag de toverende waarzegger Sultan willen boeken voor uw feest, verjaardag, bedrijfsfeest of receptie? Dat kan! De Sultan zal al uw gasten laten stralen, aan het lachen maken en verbazen. Uw feest is een succes als hij vol passie zijn toverkunsten (eh, goochelkunsten) mengt met niet heel serieus positief waarzeggen.

Wat er zoal gebeurt

Aan zijn prachtige arcadekast  herkent en beschrijft hij het mooiste van uw genodigden. Door zijn mensenkennis, intuïtie en grote ervaring is iedere boodschap persoonlijk en uniek. Dat uw gasten echt zo geweldig zijn bewijst hij met magische wonderen.

Testen voor relaties, intuïtie, loopbaan en vele andere dingen hebben altijd een verbluffende en blije afloop. En schrik niet als een van uw gasten met zijn geest iets op zijn eigen hand laat bewegen. En gedachten lezen, dat kunnen uw gasten ook zelf! Lachen, leuk en vertederend.

Eng?

NEE! Uw gasten kunnen met de knoppen zelf het programma kiezen. Een goochelact, meer een waarzegger, vooral lachen of iets horen over het heden, verleden en toekomst. Maak je eigen keuze.

Aantal gasten

Een normale waarzegger is er voor een persoon tegelijk. Sultan nodigt iedereen tegelijk uit om rond de arcadekast te komen staan.

Aandenken

Iedere gast krijgt zijn eigen waarzegkaartje. Hierop staan een mooie spreuk, geluksgetallen, kleuren en nog veel meer. Soms deelt hij ook een leuk aandenken uit, zoals een kristal, gelukspoppetje of kettinkje.

Uw logo of boodschap.

Deze kan eventueel op de waarzegkaartjes worden gezet met mogelijk een QR code die naar de gewenste website zal leiden.

De entertainer

Deze unieke “feel good” act mengt vele vaardigheden van deze zeer ervaren entertainer. Professioneel goochelaar voor de wonderen. Een groot empathisch vermogen voor het betoveren met woorden en zijn liefde voor mensen. Hij heeft een hele grote passie voor het werk dat hij mag doen. Wat hij vaak hoort is: ”we zien gewoon dat je er plezier in hebt.”

Bent u al enthousiast geworden over de Toverende Waarzegger? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor deze act! Als u nog vragen hebt kunt u ook vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn 7 dagen beschikbaar om u te helpen met uw vragen!