Sonny's Inc. boeken

Sonny's Inc. is dé showband van Nederland. Een enorm entertainmentgehalte!

4,7 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
sonnys-inc-boeken
yddotIt dOc
rFkcEbGSdo
xBpmkbxGM
QFYARqDqqo
RMVJoVBGTbQ
sonnys-inc-boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Sonny's Inc.
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Sonny's Inc. boeken

25 jaar geleden is Entertainmentband Sonny’s Inc. ontstaan door initiatief van Sonny Hoogwerf. Het doel was mensen entertainen met zijn grote passie: MUZIEK !!!. Maar niet zomaar muziek, het moest muziek zijn van topkwaliteit waarmee hij mensen zou kunnen raken en vermaken. Hij ging op zoek naar goede, conservatorium geschoolde musici die dezelfde passie en visie hadden en entertainment hoog in het vaandel hadden staan. Zo werd al snel een 7-mans formatie geformeerd. Er werd druk gerepeteerd en er ontstond een gevarieerd en eigentijds repertoire. De band was er klaar voor!

In het begin werd er opgetreden in kroegen als Café Thijssen, de Bamboo Bar en de Heeren van Aemstel. Destijds de places to be, hier kwamen de muziekliefhebbers bij elkaar om te genieten van topmuziek. Door de toenemende populariteit was Sonny’s Inc. steeds beter in staat om in te spelen op de wensen van de gasten en het repertoire daarop af te stemmen. Door dit brede repertoire en deze gevarieerde sound wisten ze toch elke keer weer de juiste snaar te raken. Het interactieve en het feit dat de musici draadloos zijn zorgt voor interactie met de gasten en lopen de muzikanten vaak tussen het publiek. Of op de feesten van Jan des Bouvrie, Abraham Moskowicz, Minister Ruding en top-tennisser Sjeng Schalken. Bijzonder waren ook het 5-jarig bestaan van Eurodisney, het Oranjebal in Oman voor Shell, de afsluiting van het theaterseizoen van Ruth Jacott en diverse benefietconcerten in bijvoorbeeld Polen, voor Warchild, voor de Richard Krajicek Foundation en voor stichting Doe een Wens.

Het is moeilijk om met weinig woorden Sonny’s Inc. te typeren maar uitgerekend de man die ooit bekend stond als spraakwaterval van de Nederlandse radio, heeft weinig woorden nodig om de muzikale ziel van Sonny’s Inc. kernachtig te typeren: “Dit?” zegt Willem van Kooten (voormalig discjockey Joost den Draaijer) “Dit is pure partymuziek! Daar moet je gewoon bij zijn!” Een mooi compliment, nietwaar?

Sonny’s Inc. bestaat uit 7 muzikanten waaronder Sander Tournier op toetsen, Huig Ouwehand op bas, Ramon Braumuller op drums, Job Kaihatu op gitaar, David Rockefeller op trompet en Arjan Muusz op saxofoon. Allemaal conservatorium geschoolde musici die naast de activiteiten met de band studiowerkzaamheden verrichten en/of les geven op diverse conservatoria in Nederland. Kortom musici in hart en nieren en dat is terug te zien en te horen tijdens de optredens!

Boekingen Sonny's Inc.

Wilt u Sonny's Inc. boeken voor uw jubileum, studentenfeest of borrel? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van de band Sonny's Inc.

3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Dirk de Broek
5 uit 5 sterren
'Op het culinair event Lekker Laren heb ik deze band zien spelen, en dit was echt een spektakel! Heerlijke muziek en een geweldige show'
Daan & Mirjam
4 uit 5 sterren
'Wij hebben Sonny's Inc. vaak zien spelen in de Heeren van Aemstel. Altijd een genot om naar te luisteren en kijken. Geweldige band'
Koen de Vries
5 uit 5 sterren
'Wij zijn al jaren groot fan van Sonny's Inc. De band weet altijd weer een geweldige show neer te zetten. Stuk voor stuk top muzikanten!'

Vergelijkbare acts

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.