Pearl Joan boeken

Multitalent Pearl Joan kan niet alleen zingen als een engel, acteren kan ze ook en ze kan ook nog eens zangles geven. Toch is zij het meest bekend van haar deelname aan The Voice of Holland, waarin zij uiteindelijk de tweede plaats behaalde.

Na voltooiing van haar HAVO-opleiding in 2003 sloot Pearl zich aan bij de theatergroep Switch, dit sloot aan op haar geloofsovertuiging. Bij Switch leerde ze op het podium te durven staan en te vertrouwen op haar eigen kwaliteiten. In 2004 begon ze aan haar opleiding Muziektheater op Fontys Conservatorium in Tilburg. Na haar afstuderen in 2008 startte ze haar professionele carrière bij de theatergroep Jeans en daarna volgden producties in Hairspray en Legally Blonde.

In 2010 deed Pearl mee aan het eerste seizoen van The Voice of Holland, waar ze opviel door haar zuivere stem. Na het behalen van de tweede plek pakte Pearl door. Ze stond met Nick & Simon 4 keer in een uitverkocht Gelredome met Symphonica in Rossa, ook won ze nog het programma Van Popster tot Operaster. In 2013 bracht Pearl haar debuutalbum 'The Time is Now' uit, een mis tussen pop en klassiek. Vanaf september 2014 schitterde Pearl als hoofdrolspeelster in de musical Dreamgirls.

Boekingen Pearl Joan

Wilt u Pearl Joan boeken voor uw huwelijk, diner of opening? Deze act is via Evenses te huren voor uw bedrijfsfeest en viering. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Pearl Joan.