Merol boeken

Lekker met de meiden feesten, u kunt Merol boeken bij Evenses

prijs op aanvraag
merol boeken
Kjoerjp E
cInxrStR BY
XtZfJIEQo
NPkpDKWlon
HEmpUbkjk
EJL doEs
YRJJbPABYU
merol boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Merol
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Merol

Merol, echte naam Merel Baldé, geboren op 10 februari 1991 in Dordrecht, is een Nederlandse zangeres en actrice. In 2014 studeerde Merol af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Daarna speelde Merol als actrice in verschillende theatervoorstellingen waaronder Soldaat van Oranje – de Musical. In 2018 richtte ze MEROL op. MEROL is de naam waaronder ze catchy Nederlandstalige popmuziek maakt, gekenmerkt door cheeky teksten als “Ik wilde zo graag een liefdesliedje voor je schrijven, maar jij had steeds een stijve”, ironie en een jaren ’80 synthesizer sound.

MEROL EP

Op Valentijnsdag 2018 bracht MEROL haar eerste EP genaamd BOTER uit en de videoclip IK WIL EEN KIND VAN JOU, die binnen no-time viral ging.

Merol Lekker met de Meiden

Daarnaast bracht Merol in de zomer van 2018 de single LEKKER MET DE MEIDEN uit die op nummer 1 belandde in de Viral Top 50. Ten slotte ging deze viral op de campings van Lowlands en door Margriet van der Linden “dé zomerhit van 2018” werd genoemd. Haar kerstsingle KERST MET DE FAM was het meest aangevraagde nummer tijdens Serious Request 2018. En werd door RTL Boulevard uitgeroepen tot dé kersthit van nu.

Merol boeken

Lekker met de meiden Merol boeken? Merol boeken is een leuke keuze voor een verjaardagsfeest of voor een feestje in het algemeen. U kunt Merol boeken voor een bedrijfsfeest voor een beetje humor, Merol boeken bij een clubfeest of Merol boeken als act bij een festival.

Wilt u Merol boeken voor uw evenement, festival of feest? U kunt Merol boeken via Evenses te boeken voor uw bedrijfsfeest en viering. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Evenses werkt alleen met professionele artietse en wij kunnen u hierdoor garanderen dat de Merol boekingen altijd een succes zijn en de Merol boekingen een echt feestfavoriet is. Boek Merol bij Evesenses.

bij evenses kunt u:

Repertoire Merol

Genres

Nederlandstalig

Vergelijkbare acts

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.