Een twist op het standaard foto aandenken, zijn de foto magneten die nu te boeken zijn Evenses. De magneten zijn het ultieme feestgeschenk voor de gasten van uw bruiloft of bedrijfsfeest. Deze dienst is te huren bij Evenses voor uw feest, verjaardag of evenement.

Onze speciale fotograaf is op het leuke idee gekomen om een origineel foto geschenk te bedenken. Het is een compact feestgeschenk geworden, die gemakkelijk en snel mee te geven is na een bruiloft of bedrijfsfeest. Er worden foto magneten van de gasten op uw bruiloft of personeelsfeest gemaakt. Na het maken van de foto wordt er een kader en tekst naar wens toegevoegd en binnen een uur kunnen gasten hun foto magneet ophalen bij het magneetbord, die op locatie aanwezig zal zijn. Inmiddels maakt hij nu foto magneten op feesten van bedrijven zoals ROC Mondriaan, European Patent Office, het Hage Ziekenhuis en de Israëlische Ambassade. Daarnaast heeft hij ook op vele bruiloften en verjaardagen gestaan.

Wilt u deze leuke foto magneten voor uw bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest boeken? Magneten Fotografie is nu te huren voor uw huwelijksfeest, receptie of evenement. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Evenses. Heeft u nog vragen over het inhuren van Magneten Fotografie? U kunt ons zeven dagen per week telefonisch of via de mail bereiken. We beantwoorden graag uw vragen over het inhuren van Magneten Fotografie.