Lace

Akoestisch duo Lace brengt pure livemuziek voor uiteenlopende gelegenheden.

5 uit 5 sterren
€ 699 - € 1540
Acoustische duo boeken evenement
Eq PlgGBa
DXFjDOAQ
RdFMklqVY
IxMHob
duo huren
artiesten boeken
Acoustische duo boeken evenement
Controleer nu de beschikbaarheid van Lace
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Lace boeken voor uw event

Romy en Michaël Coomans vormen sinds 2008 ‘Lace’, ontstaan uit een voorliefde voor akoestisch muziek en het uitkleden van bekende liedjes tot hun meest pure vorm. Ze zijn in te zetten voor een variatie aan gelegenheden, van huwelijksceremonies tot bedrijfsborrels en van walking diners tot een lounge avonden.

Lace boeken

De kracht van Lace is het brengen van sfeermuziek. Het duo speelt op een prettig volume mooie, herkenbare liedjes zonder de verstaanbaarheid van de gasten te beïnvloeden. Zo ontstaat een mooie ambiance waarbij iedereen kan genieten van de muziek én het samenzijn.

Met een repertoire van meer dan 260 liedjes reikend van de sixties tot de laatste top 40 hits én de mogelijkheid verzoekliedjes in te studeren, weet duo Lace altijd de juiste noot op de juiste plaats te laten klinken. De betoverende zang van Romy in combinatie met het feilloze gitaarspel van Michael maken emoties los, creëren een gezellige losse setting of zetten een prachtige sfeer neer op de achtergrond.

Wilt u net een beetje meer? Dan is Lace uit te breiden met percussie en bas!Lace & Cotton, zoals deze formatie heet, behoudt het akoestische karakter maar geeft net wat meer body zodat zowel dansen als verstaanbaar praten mogelijk is.

Boekingen van Lace

Wilt u Lace boeken voor uw bruiloft, feest of bedrijfsfeest? Deze act is via Evenses in te huren voor uw diner of verjaardag. Vul het formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan zeven dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden

Repertoire Lace

Genres

Pop
Jazz
Akoestisch
Soul
2 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Marieke en Martin
5 uit 5 sterren
Lace heeft een SUPER performance gegeven. De stem, het gitaarspel en de manier waarop wordt ingespeeld op de situatie is buitengewoon GOED. Wij bedanken Lace voor hun optreden maar veel meer voor de extra dimensie die ze hebben gegeven aan onze bruiloft
Priscilla Rokebrand
5 uit 5 sterren
Romy & Michaël van Lace hebben opgetreden tijdens de huwelijksceremonie én het diner van één van mijn bruidsparen op Landgoed Moermond te Renesse. Betoverend de stem van Romy, echt heel bijzonder! Ze raakt je echt met haar prachtige stem. Ze wordt begeleid door haar man Michaël die ook prachtig gitaar speelt. Zowel het bruidspaar als de gasten waren erg onder de indruk van Romy & Michaël. En ik als weddingplanner ook! Ik hou Romy & Michaël zeker in gedachten voor eventuele volgende bruiloften!
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.