Lace boeken voor uw event

Romy en Michaël Coomans vormen sinds 2008 ‘Lace’, ontstaan uit een voorliefde voor akoestisch muziek en het uitkleden van bekende liedjes tot hun meest pure vorm. Ze zijn in te zetten voor een variatie aan gelegenheden, van huwelijksceremonies tot bedrijfsborrels en van walking diners tot een lounge avonden.

Lace boeken

De kracht van Lace is het brengen van sfeermuziek. Het duo speelt op een prettig volume mooie, herkenbare liedjes zonder de verstaanbaarheid van de gasten te beïnvloeden. Zo ontstaat een mooie ambiance waarbij iedereen kan genieten van de muziek én het samenzijn.

Met een repertoire van meer dan 260 liedjes reikend van de sixties tot de laatste top 40 hits én de mogelijkheid verzoekliedjes in te studeren, weet duo Lace altijd de juiste noot op de juiste plaats te laten klinken. De betoverende zang van Romy in combinatie met het feilloze gitaarspel van Michael maken emoties los, creëren een gezellige losse setting of zetten een prachtige sfeer neer op de achtergrond.

Wilt u net een beetje meer? Dan is Lace uit te breiden met percussie en bas!Lace & Cotton, zoals deze formatie heet, behoudt het akoestische karakter maar geeft net wat meer body zodat zowel dansen als verstaanbaar praten mogelijk is.

Boekingen van Lace

Wilt u Lace boeken voor uw bruiloft, feest of bedrijfsfeest? Deze act is via Evenses in te huren voor uw diner of verjaardag. Vul het formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan zeven dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden