Klassieke Pianist Jo

Verbazingwekkende klassieke pianiste die uw gelegenheid kan verzorgen met een prachtige kaarslicht act.

5 uit 5 sterren
€ 595 - € 1685
Klassieke Pianiste Jo
Joana
Kaarslicht act
iZqxYbzGak
CRTaPFpcII
wkCEhuyLE
Klassieke Pianiste Jo
Controleer nu de beschikbaarheid van Klassieke Pianist Jo
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

De klassieke pianist

Evenses heeft weer eens een nieuwe pianist in opkomst, genaamd: klassieke pianist Jo! Jo komt uit Portugal en is een veelzijdige pianiste, die in Lissabon, Krakau en Rotterdam studeerde bij Jean-Bernard Pommier, Aquiles Delle Vigne, Ewa Bukojemska en Bart van de Roer. Ze treedt regelmatig op in solorecitals, kamermuziekrecitals en met grote ensembles. Ze heeft een passie voor Dans, Opera, Muziektheater en Cinema, waardoor ze regelmatig multidisciplinaire projecten ontwikkelt in samenwerking met dansers, zangers en theatermakers, evenals optredens met stille films.

Inmiddels is zij al 13 jaar woonachtig in Nederland. Jo heeft doorgezet om de Nederlandse taal vloeiend te kunnen beheersen en spreken. De pianist geeft solo recitals maar is ook als pianist actief in kamermuziek met zangers, dans begeleiding en oude films begeleiding.

Klassieke muziek wereldwijd

Het lijkt erop dat onze nieuwe pianist een talenknobbel heeft. Ze is spreekt namelijk Portguees, Nederlands, maar ook vloeiend Frans, Spaans en Engels. De pianist was jaren pianodocente op internationale scholen en bouwde zo ook haar carrière op. Dankzij haar kennis over klassieke muziek weet zij ook haar publiek te verbazen met haar piano vaardigheden. De klassieke pianist weet zich ook aan elke gelegenheid aan te passen en heeft harmonisch inzicht, is goed in techniek en kan fantastisch improviseren. De perfecte atmosfeer en sfeer zorgt ervoor dat Jo een indrukwekkende optreden kan leveren.

Doordat Jo ging reizen naar verschillende landen was zij in 2015 en 2016 ook werkzaam in het buitenland. Zo werkte zij in Nepal en Mozambique. Daar heeft zij algemene muziek en dans activiteiten onderwezen in vluchtelingenkampen, NGO’s en opleiding aan docenten gegeven.

Als vertolker van Bach, Scarlatti, Schubert en Mozart breidt ze voortdurend haar repertoire uit door een toenemende interesse in improvisatie en hedendaagse muziek. Als soliste volgde ze masterclasses bij prestigieuze musici als Imogen Cooper, Pascal Moraguès, Jan Wijn, Matan Porat, onder anderen.

Passie voor het vak

Jo is niet alleen een artiest, maar heeft ook een passie voor en is vanaf het begin van haar carrière toegewijd aan de zaak van kunsteducatie. Ze heeft verschillende onderwijstrainingen op het gebied van muziek en dans uitgevoerd in Nepal, Mozambique en Myanmar, en is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om het profiel en de zichtbaarheid van kunst te vergroten.

Met operazangeres Elvire de Paiva e Pona heeft ze "Vocalini" opgericht, een project met als doel operazang toegankelijk te maken voor kinderen over de hele wereld. De eerste Vocalini-cd wordt in het voorjaar van 2023 gelanceerd.

Sfeervolle klassieke piano act

Tegelijkertijd kan zij ook een zeer originele en bijzondere voorstelling aanbieden, namelijk een performance met kaarslicht om de piano of in het gebouw. Dit is een klassieke piano-uitvoering verlicht door meer dan honderd kaarsen (elektrische kaarsen voor veiligheidsredenen), wat een absoluut magische en unieke sfeer creëert.

Klassieke pianist Jo boeken

Wilt u Klassieke Pianist Jo boeken? Evenses is een bekend boekingsbureau, die een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten, pianoshows en meer. Daarom kunt u bij ons ook klassieke pianist Jo boeken. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de act zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie voor verrassingen komen te staan. We zijn een erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Bij Evenses kunt u ook:
Repertoire Klassieke Pianist Jo

Genres

Klassiek
Achtergrondmuziek

Nummers

Beethoven - Moonlight Sonata, Sonata Pastorale, Sonata op 26. en heel meer
Chopin - Preludes, Fantaisie Impromptu, Nocturnes, Grande Polonaise Brillante en meer
Mozart - Rondo Alla Turca, Sonata Facile, Fantaise in d minor, en meer
Debussy - Clair de Lune, Arabesques, Préludes en meer
Ennio Morricone - Playing Love, Cinema Paradiso en meer
Ludovico Einaudi - Verschillende stukjes
Piazolla - Verschillende stukjes
Yann Tiersen - La Valse d'Amélie en meer
5 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Zoë
5 uit 5 sterren
This was such a magical experience!! Loved the atmosphere and the beauty of live music!
Tina
5 uit 5 sterren
What a perfect evening! It could not have been better!! Thank you for making our night magical!!!!
Teresa
5 uit 5 sterren
I am speechless. Such an amazing performance. Goosebumps the whole time
Sophie
5 uit 5 sterren
It was absolutely stunning, I would definitely go again. I wish it was longer!

Vergelijkbare acts

Pianist Jens

Pianist Jens

3 Beoordelingen

Deze pianist is zeer getalenteerd en zorgt voor een betoverende act

€ 395 - € 990
Jan Vayne boeken

Jan Vayne boeken

2 Beoordelingen

De wereldwijd bekende creatief pianist Jan Vayne!

€ 2145 - € 3430
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.