• Klassieke Pianiste boeken
 • Joana
Klassieke Pianiste boeken
Joana
iZqxYbzGak
CRTaPFpcII
wkCEhuyLE

Klassieke Pianist Jo

€ 595 - € 1685
4,9 (10 Beoordelingen)

Over Klassieke Pianist Jo

Evenses heeft weer eens een nieuwe pianist in opkomst, genaamd: klassieke pianist Jo! Jo komt uit Portugal en is een veelzijdige pianiste, die in Lissabon, Krakau en Rotterdam studeerde bij Jean-Bernard Pommier, Aquiles Delle Vigne, Ewa Bukojemska en Bart van de Roer. Ze treedt regelmatig op in solorecitals, kamermuziekrecitals en met grote ensembles. Ze heeft een passie voor Dans, Opera, Muziektheater en Cinema, waardoor ze regelmatig multidisciplinaire projecten ontwikkelt in samenwerking met dansers, zangers en theatermakers, evenals optredens met stille films.


Meesterlijke Pianokunst met een Wereldse Flair

Inmiddels is zij al 13 jaar woonachtig in Nederland. Jo heeft doorgezet om de Nederlandse taal vloeiend te kunnen beheersen en spreken. De pianist geeft solo recitals maar is ook als pianist actief in kamermuziek met zangers, dans begeleiding en oude films begeleiding.

Het lijkt erop dat onze nieuwe pianist een talenknobbel heeft. Ze is spreekt namelijk Portguees, Nederlands, maar ook vloeiend Frans, Spaans en Engels. De pianist was jaren pianodocente op internationale scholen en bouwde zo ook haar carrière op. Dankzij haar kennis van klassieke muziek weet zij ook haar publiek te verbazen met haar piano vaardigheden. De klassieke pianist weet zich ook aan elke gelegenheid aan te passen en heeft harmonisch inzicht, is goed in techniek en kan fantastisch improviseren. De perfecte atmosfeer en sfeer zorgen ervoor dat Jo een indrukwekkend optreden kan leveren.

Wereldwijd Muzikaal Ambassadeur en Innovatieve Artiest

In Nepal en Mozambique heeft zij algemene muziek en dans activiteiten onderwezen in vluchtelingenkampen, NGO’s en opleiding aan docenten gegeven. Met operazangeres Elvire de Paiva e Pona heeft ze "Vocalini" opgericht, een project met als doel operazang toegankelijk te maken voor kinderen over de hele wereld. De eerste Vocalini-cd wordt in het voorjaar van 2023 gelanceerd.

Als vertolker van Bach, Scarlatti, Schubert en Mozart breidt ze voortdurend haar repertoire uit door een toenemende interesse in improvisatie en hedendaagse muziek. Als soliste volgde ze masterclasses bij prestigieuze musici als Imogen Cooper, Pascal Moraguès, Jan Wijn, Matan Porat en meer.

Sfeervolle klassieke piano act

Tegelijkertijd kan zij ook een zeer originele en bijzondere voorstelling aanbieden, namelijk een performance met kaarslicht om de piano of in het gebouw. Dit is een klassieke piano-uitvoering verlicht door meer dan honderd kaarsen (elektrische kaarsen voor veiligheidsredenen), wat een absoluut magische en unieke sfeer creëert.

Klassieke Pianist Jo boeken?

Wilt u Klassieke Pianist Jo boeken voor uw evenement of feest? Klassieke Pianist Jo kunt u boeken bij Evenses voor uw festival of stadsfeest. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Bij Evenses kunt u:


Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten. Klassieke Pianist Jo boeken zorgen altijd voor veel plezier. Ook staan de Klassieke Pianist Jo boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Op zoek naar ons assortiment van muzikanten?

Bij Evenses hebben we niet alleen allround muzikanten, ook hebben wij een groot assortiment aan allemaal verschillende Muziek Duo’s, zangers, zangeressen of instrumentale muzikanten. Waar u ook naar op zoek bent, bij ons kunt u de juiste live muzikant boeken voor uw persoonlijke evenement.

Ontvang de beschikbaarheid van Klassieke Pianist Jo
Starttijd

Repertoire Klassieke Pianist Jo

Nummers

Beethoven - Moonlight Sonata, Sonata Pastorale, Sonata op 26. en heel meer
Chopin - Preludes, Fantaisie Impromptu, Nocturnes, Grande Polonaise Brillante en meer
Debussy - Clair de Lune, Arabesques, Préludes en meer
Ennio Morricone - Playing Love, Cinema Paradiso en meer
Ludovico Einaudi - Verschillende stukjes
Mozart - Rondo Alla Turca, Sonata Facile, Fantaise in d minor, en meer
Piazolla - Verschillende stukjes
Yann Tiersen - La Valse d'Amélie en meer

10 Beoordelingen
4,9 (10 Beoordelingen)

Zoë
This was such a magical experience!! Loved the atmosphere and the beauty of live music!
Tina
What a perfect evening! It could not have been better!! Thank you for making our night magical!!!!
Teresa
I am speechless. Such an amazing performance. Goosebumps the whole time
Sophie
It was absolutely stunning, I would definitely go again. I wish it was longer!
+ bekijk alle reviews

FAQ

Hoe kan ik bepalen welk instrument geschikt is voor het evenement?

Het type instrument dat u kiest, hangt af van het type evenement dat u organiseert en de sfeer die u wilt creëren. Als u bijvoorbeeld een formele zakelijke bijeenkomst organiseert, zijn er andere instrumenten passend dan bij een feestelijke gelegenheid. Laat u adviseren met behulp van een omschrijving van de gelegenheid en de gasten. Wij helpen graag.

Kan een instrumentale muzikant buiten optreden?

Bij het boeken van een solist voor een buitenlocatie moet u rekening houden met het weer en de omgeving. Zorg ervoor dat de muzikant beschermd is tegen regen of wind en dat ze het geluid kunnen versterken als dat nodig is. Het kan ook helpen om een back-up plan te hebben in geval van slecht weer. Zeker in de winter kunnen de meeste muzikanten niet optreden buiten.

Wat voor muziek speelt de pianist?

Een pianist kan verschillende soorten muziek spelen, van klassiek tot jazz en popmuziek. Vaak bieden pianisten een breed repertoire van muziekstukken aan, maar het is altijd goed om te informeren welke soorten muziek een pianist kan spelen.

Neemt de pianist zelf een piano mee?

Als je geen piano hebt op de locatie van het evenement, moet je ervoor zorgen dat de pianist een instrument heeft om op te spelen. Dit kan door bijvoorbeeld een huurpiano te regelen, dit kan ook via Evenses. In sommige gevallen kan de pianist ook zelf een kleine vleugel of een elektische piano meenemen.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Klassieke Pianiste boeken Klassieke Pianist Jo
€ 595 - € 1685
4,9 (10 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar