Gala organiseren

Chique gala organiseren? Wij regelen alles voor u!

prijs op aanvraag
gala organiseren
KxJuobIUUU
feest organiseren
rodVSESXriA
Artiest boeken
oJDEYGI
feest organiseren
Nederlandse artiesten
gala organiseren
Controleer nu de beschikbaarheid van Gala organiseren
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Wat is de definitie van gala?

Een gala avond is een chique bijeenkomst en de etiquette worden strikt nageleefd. Het belangrijkste hiervan is natuurlijk de klederdracht. Hier geld een specifieke dresscode voor. Dit kan vaak Black tie of ook wel White tie gekleed gaan. Vaak zien we de dames en heren die een gala attenderen in mooie prachtige jurken en de heren in rok kostuums. Natuurlijk zijn er bij een formeel gala wat ongeschreven regels.

  • De heer en dame dragen beide een matchende corsage. Deze wordt altijd verzorgt door de uitnodigde partij. De heer draagt de bloem naar boven en de dame draagt de bloem naar beneden.

  • Vooraf het gala is is er vaak een diner. Hier is de regel dat de heer de dame altijd thuis ophaalt en haar begroet door middel van een handkus.

  • Een dame die handschoenen draagt mag deze slechts enkel aan tafel uittrekken. Zij dient deze voor de rest van de avond te dragen omdat deze een onderdeel uitmaakt van haar outfit.

  • Bij een dans op een gala kan de heer de dame ten dans vragen door middel van een kleine buiging. De dame kan hiermee instemmen door eenmaal te knikken met haar hoofd. Enkel alleen als de dame beloofd is aan een andere heer kan zij de dans weigeren.

Een kerstfeest is de ultieme gelegenheid om voor uw bedrijf een ​​groots evenement te organiseren. Kerstgala's worden uiteindelijk vaak een jaarlijkse traditie. In dit geval kan het bedrijf natuurlijk informeel "het afgelopen jaar vieren" met medewerkers en andere relaties, als dat natuurlijk de reden is voor het houden van uw grote bijeenkomst.
Naast het kerstfeest zijn er veel redenen om een gala te organiseren. Bruiloften, introducties van nieuwe bedrijfsmerken, belangrijke prijsuitreikingen, jubilea of ​​introducties van nieuwe producten kunnen allemaal worden gevierd met een gala.

Wat wij allemaal voor uw gala organiseren is het volgende:

Wat wij voor uw gala organiseren gaat altijd in samenspraak met u, zodat u er verzekerd van bent dat het een perfecte gala avond wordt.

Live entertainment op het gala

Wilt u dat uw gasten iets spectaculairs kunnen zien op uw chique feest? Daarvoor organiseren wij live entertainment op uw gala feest. Er zijn bij Evenses talloze mogelijkheden aan live entertainment, maar voor uw gala avond zoekt u toch iets unieks dat bij een chique gala past.
Daarom regelen wij voor u een tissue act of een Burlesque danseres. Dit zijn excentrieke shows die perfect op uw gala avond of gala diner passen.

Gala's gala.jpg

Catering mogelijkheden

Op een gala staat alles in het thema chique, daar moet de catering ook op aangepast worden. Wij regelen voor uw gala dat de hapjes met zorg worden uitgekozen met de dieet wensen die u ons doorgeeft. Naast de hapjes brengen de juiste wijnen het gala naar een culinair hoogtepunt. Ons aanbod aan drankarrangementen zal er voor zorgen dat uw gala voorzien wordt van de beste dranken voor uw gasten.

Gala gala's.jpg

Foto- of videograaf

Foto- en videografie zijn vaak een onderbelicht element op feestjes. Dit komt ook voor op gala's. Iedereen wil het plezier kunnen onthouden op uw gala feest, met leuke groepsfoto's of met je date staan op een mooi aangeklede set. Wij zullen de foto's en video's perfect op uw gala organiseren en daarvoor schakelen wij evenementfotograaf Ricky in. Ricky is zeer ervaren in zowel grote als kleine fotoshoots en kan zelfs een drone gebruiken om uw gala feest vast te leggen. Wilt u iedereen een souvenir geven om direct mee naar huis te nemen? Dan is ons fotohokje geschikt voor uw gala avond. Dit fotohokje print namelijk direct de foto's uit, gaaf toch?!

Gala 13.jpg

Decoratie

Uw feest krijgt een luxe uitstraling, uw gala wordt aangekleed met prachtige decoraties en unieke kleine extraatjes zodat het chique ervan af spat. Wij zullen prachtige linnen op de eettafels gebruiken, daarbij krijgen de eettafels stijlvolle kandelaars. De staande eettafels worden aangekleed met luxe rokken. Wat een chique gala feest helemaal af maakt zijn verse bloemen, die brengen wat extra leven de ruimte in zodat het een warmer gevoel geeft.

Gala organiseren.jpg

Vergelijkbare acts

Hollywood feest

Hollywood feest

Ga voor een volledig verzorgd feestje met die echte Hollywood glamour!

prijs op aanvraag
Kerstfeest

Kerstfeest

Jingle bells, jingle bells... Boek een compleet georganiseerd kerstfeest!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.